Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

3. leden nabízí zajímavé přestupové spekulace i s českou stopou

Timo Werner © iconsport.photo

S příchodem nového roku se otevřelo i přestupové okno. Týká se i Vladimíra Coufala. V centru dění také hráči, kteří zářili před několika sezónami.

Manchester United má zájem o služby Tima Wernera

Bývalý útočník londýnské Chelsea, Timo Werner, není spokojený se svým nasazením v RB Lipsku. 27letý německý útočník se po nepříliš vydařeném angažmá v Chelsea se vrátil zpátky do Lipska, kde se mu v minulosti střelecky dařilo. V předchozí sezóně za Lipsko nastřílel 16 branek během 40 zápasů, ale letošní sezóna je pro hráče fiasko. Ve 13 zápasech napříč soutěžemi, nastřílel pouhé dvě branky, což je velmi špatná vizitka. 

Špatná forma ho dokonce vyřadila z národního týmu. O hráče projevil zájem Real Madrid, který nakonec vycouval. Ačkoli Werner preferuje zůstat v klubu až do příštího léta, klub je ochoten uvolnit jej na hostování do klubu, kde by mohl přestoupit. (zdroj: skysports.com)


Vrátí se Sancho zpátky do Dortmundu?

Jadon Sancho zažil nejúspěšnější období v Borussii Dortmund, kam přestoupil z Manchesteru City ve věku sedmnácti letech. Díky svým výkonům patřil mezi hlavní postavy Dortmundu a po jeho službách zatoužil Manchester United, kam přicházel jako velká hvězda. Jenomže za dvě sezóny strávené v dresu United nedokázal navázat na výkony z Dortmundu a navíc se dostal do konfliktu s manažerem Ten Hagem. 

V letošní sezóně tak odehrál pouhé tři utkání. O jeho služby má zájem právě Dortmund a sám hráč by se rád vrátil tam, kde se mu doposud dařilo. (zdroj: Fabrizio Romano)


Dočká se Coufal lepší smlouvy nebo odejde?

Český obránce Vladimír Coufal není spokojený se svou smlouvu. Má pocit, že si zaslouží lepší podmínky. Pokud nedojde ke zlepšení jeho smlouvy, žádá po klubu, aby mu nebránil v odchodu do jiného týmu, kde by měl lepší podmínky. 

Klub uplatnil na hráče opci. Coufal zatím zasáhl do 19 ligových zápasů, chyběl až při včerejším utkání s Brightonem. (zdroj: skysports.com)


Jesse Lingard do Evertonu?

Odchovanec Manchesteru United, Jesse Lingard, od konce minulé sezóny zůstává bez angažmá. Předchozí sezónu strávil v Nottinghamu Forest, kam přestoupil jako volný hráč z Manchesteru United. Avšak v Nottinghamu neodehrál mnoho zápasů, částečně i kvůli zranění. 

Nejlepší část kariéry strávil v dresu West Ham United, ale nakonec se vrátil z hostování zpět do Manchesteru United. Everton je po odečtu bodů namočený v sestupové zóně a má velký zájem o služby záložníka na krátký úvazek, do konce této sezóny. (zdroj: talksport.com)


Zdroj: skysports.com, talksports.com, Fabrizio Romano
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.