Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Agent Marc Cucurella přemlouvá Nica Williamse, aby přestoupil do Chelsea

Nico Williams s Marcem Cucurellou © iconsport.photo

Španělsko je zatím největším aspirantem na mistra Evropy. Marc Cucurella si přeje, aby jeho spoluhráč z reprezentace Nico Williams přestoupil do Chelsea

Enzo Maresca má zálibu v univerzálech

Nový manažer Chelsea Enzo Maresca má v plánu přestavět svůj nový tým. Italský manažer je pověstný svou slabostí pro hráče, kteří dokážou zahrát na více pozicích. Do týmu přivedl svého bývalého svěřence z Leicesteru, Kiernana Dewsbury-Halla. Někteří hráči se bojí, že nebudou součástí jeho týmu, právě kvůli jeho slabosti pro univerzály.

Pro jiné hráče je příchod Marescy vítanou zprávou. Například Marc Cucurella neoslnil svými výkony v dresu Blues. Výhodou Cucurelly je, že kromě pozice levého beka dokáže zahrát i na levé záloze nebo uprostřed obrany.

Tento fakt hraje do karet španělskému bekovi, stejně jako jeho dosavadní vystoupení v dresu Španělska. Další plusové body si může připsat, pokud se mu podaří přemluvit svého spoluhráče z reprezentace, Nica Williamse, aby přestoupil na Stamford Bridge.

Nico Williams a Marc Cucurella

Žádané zboží: Nico Williams

Teprve jedenadvacetiletý křídelník Španělska Nico Williams září na EURO 2024 v dresu Španělska. Mladý reprezentant nastoupil do tří ze čtyř zápasů a pomohl svými výkony k úspěchům Španělska. Proti Gruzii si dokonce připsal gól a asistenci.

Williams zářil také v dresu Athletic Bilbaa, když skóroval osmkrát a šestnáctkrát asistoval. Bilbao, díky jeho výkonům, získalo významnou trofej (Copa del Rey) po čtyřiceti letech. O hráče se zajímají evropské velkokluby, zejména Chelsea a Barcelona.

Zájemci o Williamse musí zaplatit výstupní klauzuli ve výši 46,5 milionů liber. Částka je nastavena celkem na nízké hodnotě, což z hráče dělá dostupné zboží.

Týmový spoluhráč Marc Cucurella se snaží přemluvit Williamse, aby přestoupil na Stamford Bridge. Na jeho adresu řekl:

„Je to skvělý hráč, který ze sebe vydává maximum. Pokud je na hřišti, zápasy s ním jsou snazší. Záleží na něm, jak se rozhodne, ale rozhodně bych ho uvítal mezi námi v Chelsea.”

Dnes čeká oba hráče klíčový zápas na EURO 2024 proti domácímu Německu, který ukáže, jak úspěšné bude toto mistrovství Evropy. Po skončení EURO se Williams rozhodne, zda zůstane v baskickém klubu nebo zamíří do některého z evropských velkoklubů. Kromě Barcelony a Chelsea je ve hře také londýnský Arsenal.

Nico Williams


Přečtěte si také: Budoucnost Bena Chilwella v Chelsea je nejistá

Zdroj: mirror.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.