Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Antony může opustit klub, pokud se najde klub, který pokryje jeho plat

Antony © iconsport.photo

Antony může opustit klub, pokud se najde někdo, kdo pokryje jeho plat. Znamená to, že je hráč dostupný i na hostování. Manchester pouze čeká, až dorazí relevantní nabídka.

Manchester United se chystá na novou sezonu, s níž jsou spojeny i určité změny v kádru. V týmu nakonec zůstal nizozemský manažer Erik ten Hag. Mason Greenwood je na odchodu z týmu, zatímco Jadon Sancho pravděpodobně dostal druhou šanci. Klub koupil dvě nové posily: 18letého obránce Lenyho Yora (58,9 milionu liber) a Joshuu Zirkzeeho (36,5 milionu liber).

Red Devils dále cílí na další posily, což může znamenat, že současný kádr opustí ještě několik hráčů. Mezi nimi jsou: Harry Maguire, Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka, Scott McTominay a Christian Eriksen. Všem těmto hráčům vyprší kontrakt v příštím roce, a proto by mohli opustit Manchester již nyní.

Bývalá opora Realu Madrid, Casemiro, má rovněž zelenou k odchodu z klubu, přestože má platnou smlouvu na dva roky. Asi nikoho nepřekvapí, že nejhorší posilou v celé historii klubu je pravděpodobně Brazilec Antony. Když přestoupil do Manchesteru za 86 milionů liber, čekalo se od něj velké věci – realita však ukázala pravý opak a místo toho se stal terčem posměšků za tristní výkony.

Antony

Blízký, ale nejmenovaný zdroj zpravodaje ESPN prozradil:

„Pokud se nenajde kupec, vedení si raději ponechá hráče do konce jejich smluv, aby nemuselo řešit náhradu, což by se jím nevyplatilo. Raději zaplatí 10 milionů liber na mzdách a ponechají hráče odejít zadarmo, než aby utratili dalších 20 milionů liber za lepšího hráče, jenž by je nahradil.”

„Joel a Avram Glazer by byli rádi, kdyby se zbavili Wan-Bissaky nebo Lindelöfa."

Bratři Glazerovi


Přečtěte si také: Jadon Sancho a Erik ten Hag se usmířili. Dostal Sancho druhou šanci?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.