Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Aston Villa porazila Arsenal s Chelsea a přivedla Amadoua Onanu

Amadou Onana © iconsport.photo

Aston Villa získala první velkou posilu. Podařilo se jí koupit Amadoua Onanu z Evertonu. Defenzivní záložník byl terčem zájmu dalších gigantů, nakonec dal přednost Villans.

Aston Villa hlásí velký úspěch před startem samotné sezony. Podařilo se ji přivést dvaadvacetiletého defenzivního záložníka Amadoua Onanu z Evertonu. Onana strávil dva roky v Evertonu, kam zamířil z francouzského Lille. Aston Villu stála tato akvizice dohromady 50 milionů liber.

Aston Villa získala velmi cennou posilu do svého týmu. Villans přišli o Douglase Luize, který zamířil do Juventusu. Vzniklou ztrátu zalepila ziskem mladšího hráče – předváděl solidní výkony v dresu Evertonu.

Aston Villa musela čelit silné konkurenci – o hráče měly enormní zájem Arsenal, Chelsea a PSG.

Amadou Onana

Unai Emery skládá tým pro Ligu mistrů

Amadou Onana není jedinou posilou, kterou přivedl Unai Emery do klubu z Birminghamu. Kromě Belgičana přišli do týmu: Ross Barkley, Ian Maatsen, Jaden Philogene, Samuel Iling-Junior, Cameron Archer a Enzo Barrenechea. Navíc se spekuluje o zájmu Aston Villy o Joaa Felixe.

Z Onany se stal jeden z nejlepších hráčů na pozici defenzivního záložníka v Premier League. Na EURO 2024 odehrál každou minutu v dresu Belgie.

Jsem osobně velmi zvědavý, jak si sedne tým, který skládá Unai Emery. Pokud se podaří Emerymu přivést do týmu Felixe, bude tento tým nesmírně silný. Na druhou stranu jsem četl o možné odchodu Watkinse do Manchesteru United.

Statistiky Amadoua Onany:

Klub

Odehrané zápasy

Góly

Asistence

Žluté karty

Červené karty

Everton

72

4

3

15

0

Lille

42

3

1

2

1

Hamburger SV

26

3

0

6

1


Přečtěte si také: Aston Villa zbrojí na další ročník Premier League a Ligu mistrů

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.