Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Bernardo Silva se vysmívá Arsenalu a veřejně ho shazuje

Bernardo Silva © iconsport.photo

Bernardo Silva se v pozápasovém rozhovoru vysmívá Arsenalu. Nepomohla mu ani pomoc rozhodčích a zranění Rodriho.

Bernardo Silva otevřeně kritizuje Arsenal a vyzdvihuje Liverpool

Manchester City vstoupilo do zápasu lépe, v 9. minutě otevřel skóre Haaland, ale Gunners stihli před koncem 1. poločasu vyrovnat. V závěru prvního poločasu byl vyloučen Leandro Trossard. Vyrovnání se City dočkalo až v závěru zápasu. Utkání bylo velmi vyhrocené, obzvláště ke konci a po závěrečném hvizdu, více se dozvíte zde.

Portugalský záložník Manchesteru City patří k základním pilířům ofenzivní fáze Citizens. Po zápase si nebral servítky a ostře kritizoval Arsenal, což se zjevně nebude líbit hráčům, ani fanouškům londýnského klubu.

Arsenal kritizoval za přístup k zápasu po vyloučení, a naopak vyzdvihl Liverpool, se kterým měl daleko zajímavější zápasy – navíc oproti Gunners triumfovali v Lize mistrů i v Premier League.

Na jednu stranu má pravdu, ale vše mohlo být jinak, zejména poslední dvě sezony byl rozdíl velmi těsný.

Bernardo Silva

Bernardo Silva: Arsenal nevyhrál nic, Liverpool je důstojnějším soupeřem

„Možná protože Liverpool uspěl v Premier League a Arsenal ne. Liverpool také zvítězil v Lize mistrů, zatímco Arsenal ne. Liverpool vždycky ukázal hlavu nahoře, když chtěl vyhrát zápas. Právě z tohoto důvodu cením Liverpool mnohem výše než Arsenal."

„Byli jsme jediným týmem, který chtěl hrát zápas. Na druhé straně byl tým, který hrál pouze tak, aby uspěl i s přispěním rozhodčího. Naštěstí jsme dokázali na konci zápasu vyrovnat. Nejsme šťastní, chtěli jsme získat 3 body! Osobně jsem ale spokojený, jak jsme se dokázali se průběhem zápasu poprat."

„V prvních deseti minutách nám zranili hráče (Rodri) poté, co ho dvakrát poslali k zemi. První inkasovaný gól ovlivnilo Oliverovo rozhodnutí, když si přivolal Walkera, kterému následně neumožnil vrátit se zpátky na svou pozici, z čehož padl první gól. Druhý gól padl po blokování brankáře."

„Následně jim rozhodčí umožnili zdržování. Hlavně, že jsme byli na mnoho schůzkách, kde nám bylo řečeno, že se takové situace dít nebudou, ale nakonec jsou to pouze plané řeči," svěřil se Bernardo Silva.

Na jednu stranu má pravdu, že Michael Oliver opravdu pískal prapodivně. Na druhou stranu, byl právě Arsenal nebezpečnějším týmem, dokud nepřišlo vyloučení. Je fakt, že obě branky Gunners byly sporné, ale druhý poločas City neukázalo nic než jen nebezpečné střely Jožky Gvardiola.

Hrát v deseti proti City je obzvláště těžké, je pravda, že Arteta mohl naordinovat trochu odvážnější taktiku, ale nakonec dokázal vydolovat bod. Těžko říci, zda za Silvu mluvily pozápasové emoce, chtěl rozhodit hráče Arsenal po další zbytek sezony, nicméně tato slova jenom přispějí k tomu, že příští setkání bude opravdu vyhrocené. Máme se na co těšit!

Na fotce si můžete všimnout, jak provokuje hráče Arsenalu prsty ve tvaru „0", což značí počet trofejí.

Bernardo Silva


Přečtěte si také: Šlágr mezi Manchesterem City a Arsenalem nabídl gejzír emocí

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.