Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Budoucnost Bena Chilwella v Chelsea je nejistá

Ben Chilwell © iconsport.photo

Příchod nového manažera může změnit pozici některých hráčů. Jediním z nich bude i Ben Chilwell, který nemá jistou budoucnost v týmu Blues.

Bývalý manažer Chelsea Mauricio Pochettino neměl příliš mnoho možností, jak pracovat s kádrem. Dostal hráče, které mu vedení nakoupilo a podle toho měl fungovat. Marná byla jeho snaha mluvit do politiky klubu v oblasti přestupů. I právě kvůli tomu se jejich cesty rozešly, i přes přání fanoušků a hráčů o jeho setrvání v klubu.

Na Stamford Bridge zamířil italský manažer Enzo Maresca, který dokázal vrátit Leicester zpátky mezi elitu po jedné sezoně strávené v Championship. S jeho příchodem do Londýna jsou avizovány také velké změny. Podle deníku The Telegraph upřednostňuje italský boss všestrannější hráče, kteří umí zastat více pozic na hřišti. Kvůli jeho vášni vznikl název herního plánu „Swiss Army Knife”.

Enzo Maresca

Nejistá budoucnost Bena Chilwella

Enzo Maresca pokukuje po italském levonohém obránci Riccardu Calafiorim. Tento šikovný levák nastupuje ve středu obrany, ale v případě potřeby dokáže odehrát na levém kraji obrany, popřípadě v záloze. Z tohoto hlediska je skvělým adeptem na přesun do Chelsea. Maresca s ním může operovat ve čtyřčlenné nebo tříčlenné obranné formaci.

Ben Chilwell by tak najednou mohl figurovat mimo plány nového šéfa lavičky. Stejná situace se týká Trevoha Chalobaha. Budoucnost Conora Gallaghera je rovněž nejasná; dlouhodobý zájem o anglického reprezentanta mají Tottenham a Aston Villa.

Chelsea zahájí předsezonní přípravu dnešním dnem s hráči, kteří nejsou na EURO 2024. Zbytek týmu dorazí později v červenci, než Chelsea odcestuje na turné do USA.

Ben Chilwell


Přečtěte si také: Manchester United se chce zbavit Sancha a Greenwooda před začátkem sezony

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.