Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea jedná o příchodu Filipa Jorgensena z Villarealu

Filip Jorgensen © iconsport.photo

Chelsea chce přivést posilu na pozici gólmana. Svůj zrak směřuje do Villarealu. Filip Jorgensen by měl být tím správným mužem.

Chelsea chce přivést do týmu gólmana – možná dva

Nový manažer Chelsea Enzo Maresca hodlá posílit svůj kádr, aby byl připravený konkurovat v boji o titul. Vedení Blues by se rádo vrátilo do doby, kdy Blues pravidelně hráli o titul. Předchozí dvě sezony nebyly příliš výživné. Zpackaný úvod zachránila Chelsea v posledních kolech, díky čemuž si zahraje v evropských pohárech.

Známý italský novinář Fabrizio Romano přišel se zprávou, že Chelsea učinila první kroky k podpisu gólmana španělského Villarealu – Filipa Jorgensena (22 let). S příchodem Enza Marescy do Chelsea se změní herní tvář Chelsea. Hra bude více založena na mezihře zezadu, s důrazem na schopnosti gólmana ovládat míč perfektně oběma nohama.

Chelsea se snaží přivést dalšího gólmana k Robertu Sanchezovi, aby zvýšila konkurenci. Chelsea se také zajímala o ukrajinského gólmana Realu Madrid, Andriye Lunina, ale tato zpráva by již neměla platit.

Enzo Maresca dovedl Leicester zpátky do Premier League po jednoleté odmlce po sestupu Lišek do Championship. Leicester zvítězil ve druhé anglické lize suverénně. Bývalý mistr Premier League se prezentoval především silnou defenzívou a častým zapojením brankáře do hry. Je pravděpodobné, že se bude snažit vštípit podobný styl hry italský manažer i v Chelsea.

Filip Jorgensen

Filip Jorgensen: Cíl číslo jedna

V minulé sezoně chytali oba brankáři – nedá se však vyloženě říci, kdo z nich byl gólmanem číslo jedna. Jak Petrovič, tak Sanchez zjevně nedisponují takovými kvalitami, aby přesvědčili Marescu. Kromě Jorgensena má italský manažer zájem přivést dalšího svého bývalého svěřenca. Po Kiernanu Dewsbury-Hallovi se zajímá o gólmana Leicesteru Madse Hermansena.

Filip Jorgensen nastoupil za španělský Villareal celkem ve 44 zápasech, v nichž inkasoval 75 gólů a celkem sedmkrát dokázal udržet čisté konto. Chelsea není jediným týmem, který se zajímá o dánského gólmana. Francouzský Olympique Marseille rovněž přemýšlí o jeho angažování.


Přečtěte si také: Aston Villa porazila Arsenal s Chelsea a přivedla Amadoua Onanu

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.