Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea musí hledat nové posily na křídlech

Michael Olise © iconsport.photo

Chelsea se nedaří posilovat kádr pro příští sezónu. Nezíská Michaela Oliseho z Crystal Palace a ani Nica Williamse. Musí si najít novou posilu na pozici křídla. Koho si vyhlédl Enzo Maresca na post krajního záložníka?

Chelsea si musí vyhledat nové přestupové cíle

Londýnská Chelsea se opět snaží atakovat přestupový trh. Po nakonec vcelku úspěšné sezoně, vezmeme-li v potaz její průběh sezony, potřebuje tým na některých pozicích posílit. Blues měli vytipovanou hvězdu Crystal Palace, Michaela Oliseho. Ten bohužel pro ně dal přednost Bayernu Mnichov. Rozhodnutí Oliseho přestoupit do bavorského velkoklubu naprosto překopalo plány Chelsea.

Ta nakonec upřela zrak na Nica Williamse z Athletic Bilbao, o něhož mají zájem Arsenal, Barcelona a další kluby. Nico Williams byl klíčovým mužem baskického celku. Na konto si připsal osm gólů a devatenáct asistencí ve 37 zápasech. Williams sehrál klíčovou roli při jízdě španělským pohárem (Copa del Rey).

Nico Williams byl na seznamu hráčů Chelsea již od minulého léta. Výstupní klauzule (přes 58 milionů eur) a náklady vynaložené na plat hráče považuje klub za příliš vysoké, takže se nakonec rozhodl vycouvat ze zájmu o Williamse.

Chelsea tlačí bota na křídlech. Výkony Mykhaila Mudryka, Noniho Maduekeho a Raheema Sterlinga jsou nedostatečné. Nezbývá tedy nic jiného, než zkusit hledat posily někde jinde, nebo dát šanci někomu z akademie. Možná dojde k rapidnímu zlepšení výkonů výše zmíněné trojice a nakonec nebude potřeba nikoho jiného. Do začátku sezony zbývá ještě spousta času, a jak Chelsea znám, určitě přivede hned několik nových jmen.

Nico Williams


Přečtěte si také: Kobbie Mainoo je rád, že Erik ten Hag zůstane manažerem United

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.