Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea pokukuje po hvězdě Leverkusenu. Jejím cílem je Boniface

Victor Boniface © iconsport.photo

Chelsea chce získat vysněnou posilu do útoku. Jedná se o nigerijskou hvězdu Leverkusenu, Victora Bonifaceho.

Chelsea zažívá povedený vstup do nové sezony

Enzo Maresca si pomalu získává fanoušky Blues, kteří byli v šoku po konci Mauricia Pochettina v klubu. Enzo Maresca má za sebou úspěšnou štaci v Leicesteru, se kterým dokázal postoupit zpátky do Premier League.

Po příchodu do Chelsea si znepřátelil fanoušky prodejem Conora Gallaghera do Atlética Madrid, a také vystrnaděním Bena Chilwella ze základní sestavy, který v minulé sezoně rovněž patřil mezi stabilní členy a občas nosil kapitánskou pásku.

Maresca ze svými svěřenci měl celkem mizernou letní přípravu, co se týče výsledků, a ani vstup do nového ročníku Premier League jim nevyšel – Chelsea prohrála domácí utkání s Manchesterem City 0:2.

Od té doby Chelsea neprohrála, na kontě má tři výhry a jednu remízu, z toho dvě vysoké výhry na půdě soupeřů: Wolves (6:2) a West Ham United (3:0). Klub také postoupil přes švýcarský Servette do Konferenční ligy.

Zejména poslední zápas na West Hamu podali hráči Chelsea naprosto skvělý výkon, výborně se chytla nová akvizice Jadon Sancho z Manchesteru United, který asistoval Jacksonovi na jednu ze dvou branek.

Chelsea hledá posilu do útoku. Na seznamu má Victora Bonifaceho z Leverkusenu

Skvěle se uvedl také senegalský útočník Nicolas Jackson, který má na kontě čtyři vstřelené branky, které všechny vstřelil v Premier League. I přesto však nemá Chelsea dost a chce získat útočníka, který by mohl kooperovat společně s Jacskonem nebo vytvořit tlak mezi oběma útočníky, aby měli lepší produktivitu.

Poté, co nevyšel přestup Victora Osimhena, ani Ivana Toneyho, směřuje klub směrem do Bundesligy – konkrétně do Leverkusenu, kde válí Victor Boniface.

Ten hraje klíčovou roli Xabiho Alonsa a má mnohem lepší a stabilnější formu než český útočník Patrik Schick.

„Očekávám od Boniho nejlepší. Pro obránce je vždycky složité stát proti němu, protože dokáže ze sebe dostat ještě více, než se od něj očekává," řekl Xabi Alonso.

Victor Boniface


Přečtěte si také: Bernardo Silva se vysmívá Arsenalu a veřejně ho shazuje

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.