Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea zešílela: Udělá vše pro to, aby získala Nica Williamse

Nico Williams © iconsport.photo

Chelsea to myslí s koupí Nica Williamse opravdu vážně. Jakou částku si musí připravit? Klub ze Stamford Bridge si může dovolit zaplatit klauzuli a nabídnout trojnásobně vyšší plat.

Nico Williams je žádaným hráčem

Španělsko válcuje jednoho soupeře za druhým na fotbalovém šampionátu EURO 2024. Všichni Španělé, kteří se zapojili do hry, odvedli naprosto skvělé výkony, což deklarují výsledky. Přesto mezi hráči vyčnívá pár jmen, mezi nimiž nemůže chybět teprve 21letý křídelník Athletic Bilbaa, Nico Williams.

Nico Williams neválí pouze v národním dresu, ale má za sebou také skvělou sezonu na klubové úrovni. Svému klubu pomohl k pátému místu v LaLize pěti góly a jedenácti asistencemi. Baskickému klubu pomohl získat první významnější trofej za posledních 40 let – Copa del Rey. Zde si připsal tři góly a pět asistencí za šest zápasů.

Nico Williams

Chelsea je připravena přeplatit ostatní zájemce

Chelsea se zajímá o Williamse až takovým způsobem, že je mu ochotná nabídnout trojnásobně vyšší plat, než jaký pobírá v Bilbau. Pro Blues není problém splnit výstupní klauzuli ve výši 49 milionů liber. Athletic Bilbao je známé tím, že nerad pouští své hráče do dalších klubů, jelikož vyžaduje, aby klub reprezentovali pouze hráči narození v Baskicku.

Chelsea není jediným zájemcem o jeho služby. Mezi dalšími jsou Arsenal nebo Barcelona. Chelsea bude muset čelit spíše Arsenalu, než Barceloně. Přestup je zde méně pravděpodobný. Barcelona nemá dostatek financí, aby si mohla dovolit jeho koupi. Musela by prodat Raphinhu nebo Frenkieho de Jonga, aby mohla zaplatit výstupní klauzuli.

Navzdory zájmu Barcelony, sám Williams prohlásil, že nehodlá reprezentovat jiný klub ve Španělsku, než Athletic Bilbao. Když už by měl přestoupit, tak pouze do zahraničí. Dokud Španělsko stále hraje na EURO 2024, nemíní řešit svou budoucnost.

Nico Williams


Přečtěte si také: Všechno je jinak. Chelsea nadále jeví zájem o Alexandera Isaka

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.