Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

David Moyes kritizuje West Ham po porážce s Chelsea

David Moyes © iconsport.photo

West Ham nestačil na Chelsea v domácím prostředí. Bývalý manažer David Moyes ostře kritizoval výkon Hammers.

West Ham United utrpěl debakl na domácím hřišti 0:3 s Chelsea

Chelsea se pomalu, ale jistě, rozjíždí. Úvodní prohra s Manchesterem City je odčiněna, nyní se svěřenci Enza Marescy prezentují velice slušnými výkony. Naposledy vyhrála Chelsea 3:0 na půdě West Hamu, když vstřelil dva góly Nicolas Jackson ještě v prvním poločase.

Ve druhém poločase přihrál Palmerovi na gól a o osudu utkání bylo rozhodnuto – to vše po 47 odehraných minutách. Čeští reprezentanti začali zápas na lavičce, do utkání zasáhl pouze Tomáš Souček, který si vykoledoval žlutou kartu za svůj zákrok.

Manažer West Hamu Lopetegui do svého týmu přivedl posily: Max Kilman, Crysencio Summerville a Niclas Fullkrug. Při pohledu na tabulku se Kladiváři trápí – získali pouhé 4 body v pěti zápasech.

Frustrovaní hráči West Hamu

Kritika Davide Moyese na adresu West Hamu

Bývalý manažer Hammers a jeden z nejúspěšnějších manažerů v historii klubu, David Moyes, kritizoval výkon svých bývalých svěřenců, kteří si nedokázali poradit s Chelsea.

„Byl to opravdu špatný výkon a budou zklamáni. Proti Chelsea jsme měli skvělou bilanci na domácím hřišti za poslední roky. Na Stamford Bridge jsme nebyli úspěšní, ale na London Stadium (stadion West Hamu) jsme byli vážně dobří," nešetřil kritikou na adresu svého bývalého klubu.

Ve středu bude mít Lopetegui šanci na reparát. Se svým týmem odcestuje do Liverpoolu, kde jeho svěřenci budou čelit prozatímnímu lídrovi tabulky Premier League v rámci anglického ligového poháru.

28. září bude West Ham opět cestovat – do Brentford, a 5. října bude doma přivítá Ipswich. Pokud Hammers nezískají body ani v těchto utkáních, bude mít španělský manažer problém.

David Moyes


Přečtěte si také: Famózní debut v podání Jadona Sancha. Získal cenu hráče utkání

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.