Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Dojde na obnovení spolupráce? Chelsea chce Dewsbury-Halla

Dewsbury-Hall slaví titul © iconsport.photo

Enzo Maresca by rád přivedl svého bývalého svěřence do Chelsea. Kiernan Dewsbury-Hall byl ústřední postavou Leicesteru při cestě za titulem.

Enzo Maresca chce obnovit spolupráci se svým někdejším svěřencem

Chelsea má nového lodivoda poté, co se Mauricio Pochettino s vedením domluvil na ukončení spolupráce. Enzo Maresca má za sebou úspěšnou misi v Leicesteru, se kterým vyhrál druhou anglickou soutěž (Championship), a pomohl tak vrátit se Liškám po roční pauze zpátky do Premier League.

Odchovanec Leicesteru, Kiernan Dewsbury-Hall, pomohl svému týmu dvanácti přesnými zásahy a čtrnácti asistencemi ve 44 zápasech v druhé nejvyšší fotbalové anglické lize. Chelsea bude muset čelit konkurenci. O šikovného 25letého záložníka se uchází rovněž Brighton.

Chelsea chce zvýšit kvalitu v záložních řadách a před zájmem Dewsbury-Halla upírala svůj zrak do Leedsu na teenagera Archieho Graye, který rovněž nastupuje ve středu zálohy, ale dokáže zahrát ve středu obrany i na pravém kraji obrany.

Kiernan Dewsbury-Hall s Enzou Marescou

Leeds i Leicester potřebují nutně prodat nějaké hráče, aby splnily finanční pravidla

Leeds požaduje za svou mladou hvězdu minimálně 30 milionů liber. Leicester si svůj klenot cení na 40 milionů liber. Leeds selhal v boji o návrat mezi elitu, zatímco Leicester vyhrál druhou anglickou soutěž.

Oba týmy potřebují prodat nějaké hráče, aby mohly splnit pravidla zisku a udržitelnosti. Podle nejnovějších zpráv se zatím Chelsea zdráhá podání nabídky za jednoho nebo druhého hráče, nicméně dá se očekávat, že Chelsea upřednostní Dewsbury-Halla, už jenom kvůli tomu, že spolupracoval s novým manažerem Chelsea.

Hráči začnou předsezonní přípravu ve svých současných klubech; dá se však předpokládat, že jednání mohou brzy začít a některý z těchto dvou hráčů by mohl změnit dres.

Archie Gray


Přečtěte si také: PSG obnovilo zájem o Marcuse Rashforda z Manchesteru United

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.