Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Eberechi Eze je vysněnou posilou Manchesteru United

Eberechi Eze © Iconsport.photo

Pro příští příležitost má být vysněnou posilou Manchesteru United. Vedení Crystal Palace se nechalo slyšet, že upřímně čekalo více nabídek na Eberechi Ezeho.

Eberechi Eze je odchovancem Millwallu. Předtím ale oblékal i dresy jiných londýnských klubů včetně Arsenalu, kde hrál dlouhých 5 let. Poprvé se ale do velkého fotbalu dostal v Championship v dresu QPR. Brzy se z něj stala hvězda tohoto celku. Hodně mu mimochodem prospělo i hostování ve Wycombe. Po něm už to šlo samo. V sezóně 2019/20 dal 14 gólů, na 8 přihrál a následně přestoupil do Crystal Palace. Pro něj v té době určitě moc dobrá volba. Od roku 2020 za The Eagles odehrál 126 zápasů, dal 28 gólů a na 17 přihrál. Spolu s Wilfriedem Zahou a Michaelem Olisem vytvořil snad nejzábavnější trio v historii klubu, které dodávalo barvu jinak šedému klubu, který pod Royem Hodgsonem nikoho nezajímal.

Věci se ale během minulé sezóny změnily s příchodem Olivera Glasnera. Eze s Olisem tentokráte vyrostli vedle Matety. Očekával se přestup. Eze se totiž velmi dobře uvedl i v reprezentačním dresu. Zatímco Olise podepsal v Bayernu, Eze zůstal a překvapilo to i samotné vedení klubu, kdy sportovní ředitel Dougie Freedman přiznal, že se očekával větší zájem o Ezeho. Nikdo si ale nestěžuje na to, že ho má Glasner stále k dispozici. Ačkoliv výsledky Crystal Palace zatím nejsou podle očekávání, Eze hraje výborně a tým táhne. Nechyběl ani minutu a dal jeden ze dvou gólů svého týmu.

Vysněná posila Manchesteru United

A podle posledních zpráv je nyní 26letý rodák z Londýna vysněnou posilou Erika ten Haga v Manchesteru United. Jak se totiž během této sezóny ukazuje, ofenziva Red Devils stále nefunguje úplně tak, jak by měla, a chce to novou krev, kterou představuje právě Eberechi Eze. Klub by se do jednání měl pustit už během ledna. Mluví se pak o částce okolo 50 milionů eur, což je za Ezeho asi adekvátní. A bavíme se tu o frajerovi, co jako ofenzivní záložník klubu ze spodu tabulky dal za dvě sezóny 21 gólů v Premier League. Už dávno nepotřebuje dokazovat svoji kvalitu a na velký přestup je momentálně ten nejvyšší čas.

Eberechi Eze

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.