Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Enzo Fernandez se omluvil za sdílené video s urážlivým kontextem

Enzo Fernandez © iconsport.photo

Enzo Fernandez se veřejně omluvil za své sdílené video na Instagramu. Video nikterak nesouvisí s jeho přesvědčením a charakterem, tvrdí hráč.

Enzo Fernandez si se svými spoluhráči opravdu zadělal na velký problém. Během bouřlivých oslav cestou autobusem natočil záložník Chelsea video, jak zpívá společně se svými spoluhráči posměšnou písničku s rasistickým a homofobním kontextem vůči francouzským hráčům. Video sklidilo velkou část negativní kritiky a stalo se virálním.

Rivalita obou týmů z předchozího MS 2022 v Kataru má pokračování. Tehdy se hráči vysmívali Mbappému, že má vztah s transgender modelkou; gólman Emiliano Martinez pro změnu oslavoval s karikaturou Kyliana Mbappého.

Nyní argentinští hráči uráželi francouzské hráče, zejména jejich původ. O tom všem jsme vás informovali v předchozím článku, jehož odkaz se nachází na konci tohoto článku. Nicméně samotného Enza Fernandeze mrzí celý incident k němuž se vyjádřil před několika hodinami prostřednictvím sociální sítě Instagram.

Enzo Fernandez – incident

Enzo Fernandez: Mrzí mě to

„Chtěl bych se omluvit za sdílené video na Instagramu během oslav argentinské reprezentace. Písnička byla urážlivá a není zde prostor pro žádné výmluvy. Stojím proti diskriminaci ve všech formách a omlouvám se, že jsem se nechal unést ve víru oslav. Dané video nesouvisí s mým přesvědčením a charakterem. Velmi mě to mrzí," omlouval se za své video záložník Chelsea Enzo Fernandez.

Předchozí den se útočník Wolves – Hwang Hee-Chan – se stal terčem rasistického napadení během předsezonního zápasu proti italskému celku Como.

Momentálně se hráči Chelsea připravují na novou sezonu. Enzo Fernandez dostal několik dní volno, ale brzy se připojí k na západě Londýna. Bude velmi zajímavé sledovat, jak se francouzští spoluhráči snesou s Enzem Fernandezem.


Přečtěte si také: Enzo Fernandez si zavařil svým videem u svých spoluhráčů v Chelsea

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.