Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Erik ten Hag bude v sobotu hrát o svou budoucnost na lavičce United

Erik ten Hag © iconsport.photo

Erik ten Hag je opět pod velkým tlakem. Jeho tým vyhrál pouze jeden ze dvou zápasů a pokud prohraje v Southamptonu, hrozí mu vyhazov.

Ustojí Erik ten Hag tlak a zvítězí v Southamptonu?

Spojení – Erik ten Hag a Manchester United – je velmi křehké. Ano, ten Hag získal dva poháry
s klubem, ale v Premier League a v Lize mistrů to bylo opravdu fiasko, když se s týmem umístil na nejhorší pozici v historii Premier League a v základní skupině Ligy mistrů skončil dokonce na čtvrtém nepostupovém místě.

Ačkoli probíhá reprezentační pauza, anglická Premier League se vrací o víkendu s dalším kolem. Manchester zavítá na půdu nováčka ze Southamptonu, který zatím nezískal dosud ani jeden bod se skóre 1:5. Red Devils mají pouze o 3 body více s rovněž záporným skórem 2:5.

Erik ten Hag i přes posílení kádru pokračuje v nepřesvědčivých výkonech, což ho může brzy stát místo na lavičce United. Úvodní výhra nad Fulhamem (1:0) nastínila možná novou éru, ale prohra na Brightonu (1:2) a doma s Liverpoolem (0:3) změnila celou situaci.

Nyní se opět hlasitě debatuje o tom, zda je Erik ten Hag tím pravým manažerem pro United.

Erik ten Hag po zápase s Liverpoolem 0:3

Louis Saha: Absence herního plánu může zapříčinit jeho konec

Bývalý útočník Red Devils Louis Saha si nebere servítky a obává se, že pokud předvedou Hagovi svěřenci stejný výkon jako proti Liverpoolu, bude jeho pozice neudržitelná.

„Proti Liverpoolu to nebylo ani tolik o výsledku, jako spíše o výkonu. Tým se neumí vypořádat s presinkem a nehraje dobře. V zápasu nebyly ani náznaky, že by se něco měnilo k lepšímu. V sobotu, pokud bude Southampton dominovat stejně jako Liverpool, bude mít ten Hag velký problém," řekl Saha.

„Úlohou každého manažera je umět reagovat na nepříznivý vývoj tak, že týmu dá jasné instrukce, které povedou ke zlepšenému výkonu. To jsme bohužel neměli šanci vůbec zachytit."

„Není to jen o osobnostech, jde o to vidět jasný plán, pod kterým se mohou hráči ztotožnit a zvednout tak úroveň celého týmu. Ano, někdy si můžeme všimnout individuálních chyb, ale tady je jasně vidět absence jakéhokoliv herního plánu, proto je Erik tak často kritizován," doplnil Saha.

Dokáží Rudí Ďáblové uspět na hřišti nováčka nebo se přiblíží konec Erika ten Haga na lavičce United?

Louis Saha o Eriku ten Hagovi


Přečtěte si také: Kevin De Bruyne se opět pouští do kritiky FIFA

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.