Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Erik ten Hag má zájem o Bena Chilwella z Chelsea

Ben Chilwell © iconsport.photo

Erik ten Hag by rád přivedl Bena Chilwella z Chelsea. Podle slov nizozemského manažera chce zvýšit konkurenci na levém kraji obrany.

Je to teprve pár dní, co vyšel článek ohledně nejisté budoucnosti Bena Chilwella pod novým trenérem Chelsea – Enzem Marescou. Podle deníku Daily Mail trenér Manchesteru United, Erik ten Hag, zájem
o obránce Chelsea Bena Chilwella, aby posílil obranné řady svého týmu. Po dokončení přestupu Joshuy Zirkzeeho z Bologny uspořádá klub meeting týkající se přestupové politiky v nadcházejícím letním přestupovém období.

Ben Chilwell

Manchester United chce posílit obranné řady

Joshua Zirkzee se brzy stane novým hráčem Red Devils, pokud se nestane něco nepředpokládaného. United však nehodlá končit s posilováním obranné řady týmu. Klub vede námluvy s obráncem Bayernu Mnichov Matthijsem de Ligtem, a také plánuje podat druhou nabídku na Jarrada Branthwaiteho
z Evertonu.

Manchester United chce zvýšit konkurenci na levém okraji obrany, proto přemýšlí o odkupu Bena Chilwella z Chelsea, který se jeví jako ideální posila na danou pozici.

Odchod Mauricia Pochettina z Chelsea a příchod Enzy Marescy představuje pro Bena Chilwella problém. Italský manažer je znám pro svou slabostí u všestranných hráčů. Ben Chilwell umí hrát pouze na levém straně obrany, popřípadě zálohy.

Ben Chilwell je odchovancem Leicesteru City a do Chelsea přestoupil 26. srpna 2020. Po čtyřech letech se zdá, že by mohl změnit dres a zamířit na Old Trafford.

Statistiky Bena Chilwella:

Klub

Odehrané zápasy

Góly

Asistence

Žlutá karta

Červená karta

Chelsea

123

4

11

12

1

Leicester City

106

9

12

14

1

Huddersfield Town

8

0

0

0

0


Přečtěte si také: Bruno Fernandes reagoval podrážděně na upřednostňování Ronalda

Zdroj: dailymail.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.