Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Erik ten Hag zuřil po prohře v přípravném zápase s Rosenborgem

Erik ten Hag © iconsport.photo

Manchester United v přípravě navazuje na špatné výsledky z předchozí sezony. Proti Rosenborgu inkasoval ke konci zápasu a prohrál s norským celkem.

Manchester United má za sebou první přípravný zápas. Na začátku předsezonní přípravy jel tým Erika ten Haga do norského Trondheimu, kde vyzval místní Rosenborg. Hráči slavného Manchesteru narazili
a prohráli 0:1.

Red Devils nasadili do zápasu hráče mimo tradiční sestavu, přítomni byli pouze Casemiro, Jonny Evans, Mason Mount a Marcus Rashford. V bráně se představil český gólman Radek Vítek. Remízový zápas utnul až přímý kop z 90+3. minuty a rozhodl o výhře norského celku 1:0.

Erik ten Hag nebyl příliš spokojený s výsledkem, ani s výkonem

V pozápasovém rozhovoru pro klubovou televizi řekl Erik ten Hag: „Výsledek není druhořadý. Jako tým jsme nepodali vůbec dobrý výkon. Nemůžeme takto hrát, pokud chceme patřit ke špičce. Nejsme fit pro zápas. Jejich hráči byli lépe fyzicky připravení, ale my jsme Manchester United a musíme předvést mnohem lepší výkon."

Říká se, že výsledky na předsezonní přípravě nehrají až tak velikou roli, ale ve skutečnosti vypovídají
o mnohém. Erik ten Hag má pravdu; tým jako Manchester United by měl vyhrávat přípravné zápasy proti papírově slabším týmům a prezentovat se dominantním výkonem. Jedna střela na bránu každý poločas je pro tým takové historie, jména a postavení opravdu velmi málo.

Ještě předtím, než začne sezona, bude mít Manchester šanci napravit své zaváhání ještě ve čtyřech případech, pokud nedojde k domluvení dalších zápasů. Za čtyři dny čeká na hráče Manchesteru skotský vicemistr Rangers. Ke konci měsíce a na přelomu měsíce se postupně utká s Arsenalem, Betisem a Liverpoolem. 10. srpna dojde na městské derby; United vyzve City v Community Shield.

Klub zatím přivedl jedinou posilu – Joshuu Zirkzeeho z Bologny. Ve spojitosti s posilováním kádru United se hovoří o mnoha dalších hráčích, ale uvidíme, koho všechno přilákají, jelikož Manchester bude hrát Evropskou ligu.

Marcus Rashford


Přečtěte si také: Legenda Chelsea Frank Leboeuf: Mykhailo Mudryk nemá hodnotu

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.