Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Erling Haaland ovládl Premier League. Je hráčem měsíce

Erling Haaland © Iconsport.photo

Je zpátky ve formě. Zatímco minulá sezóna nebyla ze strany Erlinga Haalanda ideální, letos se zatím rozjel ve velkém tempu a za 3 zápasy vstřelil 7 gólů.

Erling Haaland během své první sezóny v Premier League přetrhal snad všechny rekordy včetně toho, kolik gólů za jednu sezónu hráč Premier League vstřelil. Během minulé sezóny to ale drhlo, a to hlavně ve velkých zápasech. 

Haaland si korunu pro krále střelců vysloužil především svými představeními proti slabším soupeřům, kterým neměl problém nasázet hattrick. Zastavil se na celkem 27 trefách. To je stejně naprosto šílené číslo, pokud se bavíme o tom, že neměl nejlepší sezónu. Nějak to do sebe nepasuje, ale prostě je to tak.

V nové sezóně ale Haaland ukazuje, že je zpátky ve formě a opět se popere o korunu. A získat by ji měl. Nadále bude největším favoritem, a stejně jako v minulé sezóně si během podzimu vybuduje dost solidní náskok. První zápas? Gól při výhře nad Chelsea, kdy zostudil Cucurellu. 

Ve druhém kole vstřelil hattrick Ipswichi, ve třetím kole dal hattrick Wolves. Za 3 zápasy má 7 gólů. Kdyby to dokázal kdokoliv jiný, zastavili bychom se u toho se spadlou bradou, ale u Haalanda jsme si na to tak nějak zvykli a nepřekvapuje nás to. Vůbec. Haaland opět drtí Premier League. Důležité ale bude, jak si poradí i s dalšími zápasy, kdy už Cityzens čeká Brentford, ale i Arsenal a Newcastle.

Hráč měsíce Haaland

Do těchto duelů ale půjde jako hráč měsíce srpna Premier League. Opravdu to někoho překvapuje? Konkurenci mu byl hlavně Mohamed Salah, který byl u 6 ze 7 gólů Liverpoolu v této sezóně. Dále byl nominován 3gólový tahoun Brentfordu Mbeumo, nová posila Aston Villy, nečekaně gólový Onana, Cole Palmer, Bukayo Saka, David Raya a Danny Welbeck. Ve prospěch Haalanda ale hrálo to, že všechny zápasy stihl v srpnu. Zatímco většina ostatních hráčů hrála už v září, a to právě i Mohamed Salah, jenž sezónu započal skvěle. Právě proto tak se 7 góly Haaland neměl absolutně žádnou konkurenci.

Erling Haaland

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.