Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Famózní debut v podání Jadona Sancha. Získal cenu hráče utkání

Jadon Sancho © iconsport.photo

Jadon Sancho si připsal debut za Chelsea a uvedl se hned asistencí. Jaké jsou ohlasy fanoušků nebo manažera Chelsea?

Návrat na anglický trávník vyšel Sanchovi na jedničku

Jadon Sancho se po více než roce naskočil do zápasu v rámci Premier League. Do zápasu s Bournemouthem vstoupil až ve druhém poločasu, ale právě jeho asistence Nkunkovi byla klíčová. Díky gólu Nkunka vyhrála Chelsea 1:0, ačkoli podle statistik byli nebezpečnější domácí hráči.

Asi všichni ví, čím si Sancho prošel. Po hádce s Erikem ten Hagem byl Sancho vyřazen z kádru Manchesteru United a v lednu odešel na hostování do svého bývalého týmu – Dortmundu. Na Sanchovi bylo vidět, že si fotbal užívá, což se o jeho působení na Old Trafford říci nedá.

Jaká bude Sanchova budoucnost nevěděl ani sám hráč. Objevovaly se spekulace o jeho možném přesunu do Juventusu, nakonec ale zvítězila Chelsea, která získala Sancha na hostování s jeho odkupem v další sezoně. Zajímavostí je, že Chelsea patří mezi jeho oblíbený klub z mládí, jelikož Sancho vyrůstal v Londýně.

V sobotu hrál velkou roli, jak jsem předtím psal, když asistoval Nkunkovi a zařídil tak důležité tři body pro Blues. Za svůj výkon byl odměněn oceněním hráče zápasu.

„Mám skvělý pocit z debutu za Chelsea. Zpátky ve hře, jsem velmi vděčný. Tým hrál velmi dobře a jsme spokojeni za tři body," zářil Jadon Sancho v rozhovoru pro BBC Sport.

„Tvrdě jsem trénoval pro tuto chvíli a jsem rád, že jsem dostal svou šanci. Měl jsem skvělý závěr sezony – finále Ligy mistrů. Jsem šťastný za svůj debut. Chtěl bych poděkovat zaměstnancům klubu a spoluhráčům. Od prvního dne, co jsem přišel na Stamford Bridge, se ke mně všichni chovají hezky."

Asistence:

Jaké byly ohlasy fanoušků a manažera Enza Marescy?

Debut Sancha měl velice pozitivní ohlas mezi fanoušky:

„Jadon Sancho, kámo, jsi neuvěřitelný."

„Sancho předvedl nejlepší výkon ze všech křídel v sobotu, a to nepřeháním."

„I přes malou herní porci Sancho přišel a rozhodl – neuvěřitelný hráč."

„Co Sancho přišel na hřiště, byl ohromný."

„Jadon Sancho je zatím naše nejlepší posila."

Zhruba takto komentovali povedený debut Jadona Sancha vlastní fanoušci Blues. Jak komentuje Sanchův výkon nový manažer Enzo Maresca?

„Je velmi důležité, aby se Sancho cítil komfortně. Mám pocit, že Sancho potřebuje lásku."

„Před jeho příchod jsme spolu hovořili o tomto tématu. Vím, že má odhodlání a vášeň ukázat, jaký hráč je, ale pro mě, je to pouze o užití fotbalu."

„O tom to celé je. Pokud jsou hráči šťastní, hrají fotbal. Když si užívají fotbal a jsou dobří, jsou schopni velkých věcí," dodal Maresca.

Sestřih debutu:


Přečtěte si také: Jaká panuje atmosféra v Chelsea po jmenování Fernandeze kapitánem?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.