Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jadon Sancho a Erik ten Hag se usmířili. Dostal Sancho druhou šanci?

Jadon Sancho © iconsport.photo

Před novou sezonou mělo v United jasno. Greenwood a Sancho odejdou. Sancho byl spojován s Juventusem, ale poslední dny naznačují, že dostane novou šanci.

Konflikt mezi Jadonem Sanchem a Erikem ten Hagem

Minulou sezonu v předsezonním období došlo na hádku mezi nizozemským manažerem Erikem ten Hagem a anglickým reprezentantem Jadonem Sanchem. Manažerovi Red Devils se nelíbila morálka
a špatné výkony Sancha na tréninku. Hráč si nenechal líbit negativní komentáře na svou osobu a sdělil svou nespokojenost na sociálních sítích. Ten Hag požadoval omluvu po Sanchovi, ale nedočkal se jí.

Vedení klubu se rozhodlo, že Sancha vyřadí z prvního týmu, a hříšník se připravoval s akademii. Podle dostupných informací stačila hráčova omluva směrem k manažerovi, ale bez úspěchu. Spor se vlekl až do nového roku, dokud nepřišla nabídka Dortmundu na hostování, kterou klub i hráč přijali. Pár zápasů trvalo, než se Sancho aklimatizoval a začal podávat velmi slušné výkony, odměnou mu byla i účast ve finále Ligy mistrů.

Před startem sezony vedení United řešilo budoucnost manažera Erika ten Haga a hráčů Masona Greenwooda se Jadonem Sanchem. Nakonec se rozhodlo o setrvání manažera v klubu a o zbavení se dvou problémových hráčů. Vše navíc podpořil Sanchův komentář, že se vrátí na Old Trafford pouze tehdy, pokud bude jmenován nový manažer.

Zatímco Greenwood je na odchodu do Marseille nebo Lazia, Sancho byl dlouhou dobu spojován
s Dortmundem nebo Juventusem. Dortmund ale nemá dostatek finančních prostředků, aby si mohl opět koupit zpátky čtyřiadvacetiletého křídelníka. Před týdnem to vypadalo na jasný přestup Sancha do Juventusu. Dnes ale vyšla zajímavá informace o tom, že má nastat změna.

Sancho a Erik ten Hag

Došlo ke změně? Údajně došlo na zakopání válečné sekery mezi Jadonem Sanchem a Erikem ten Hagem

Po dovolené se sešli hráči United na tréninkovém areálu v Carringtonu a Sancho nechyběl, během kterých mělo dojít k horlivým diskuzím mezi oběma aktéry. Podle všeho to vypadá, že jejich spor byl vyřešen a oba jsou připraveni posunout se vpřed a soustředit se na novou sezonu.

Ten Hag zůstává opatrný, co se týče hráčovy budoucnosti v klubu. „Jak jsme řekli, udělali jsme za tím tečku. Manchester United potřebuje dobré hráče a Jadon je jedním z nich. Ukončili jsme spor
a posunuli se dále,"
 sdělil své poznatky s novináři.

V Dortmundu zaznamenal Sancho 3 góly a 3 asistence ve 21 zápasech. Zpátky se nevrátí, Sanchovo číslo (10) přidělil německý klub Julianu Brandtovi. Jsem nesmírně zvědavý, jestli Sancho opravdu dostane druhou šanci v klubu. Herní kvalitu na to určitě má, otázkou zůstává, jak je na tom hlava a ego obou aktérů.

Sancho chyběl v zápase proti Rosenborgu, zda nastoupí proti Rangers se dozvíme za čtyři dny.

Jadon Sancho na tréninku


Přečtěte si také: Nico Williams: Arsenal nebo Chelsea? Barcelona je pravděpodobně mimo hru

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.