Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jadon Sancho míří z Manchesteru United do Chelsea

Jadon Sancho © iconsport.photo

Jadon Sancho se konečně dočkal a jeho noční můra snad končí. Sancho opouští Manchester United, kde se mu vůbec nedařilo z různých důvodů. Jeho nová etapa začne v Chelsea.

Jadon Sancho přistoupil na snížení platu, aby mohl přejít do Chelsea

Přestupové období v Anglii včerejším dnem skončilo. Žádné extra nákupů jsme se nedočkali, ale i tak nabídl konec tohoto období zajímavé přesuny. Po přesunu Sterlinga do Arsenalu došlo k další zajímavému přesunu v rámci Premier League.

Noční můra Jadona Sancha končí v Manchesteru United, tedy alespoň pro tuto sezonu. Sancho přestoupil na dlouhodobé hostování do Chelsea, která souhlasila s permanentním odkupem hráče v příštím létě za poplatek 20–25 milionů liber.

Budoucnost Jadona Sancha byla nejistá. Po návratu z Dortmundu, kde hráč strávil krátkodobé hostování, se hráč udobřil s Erikem ten Hagem a dokonce si zahrál i v Community Shield proti Citizens, ve kterém neproměnil pokutový kop.

Dlouho se spekulovalo o zájmu Juventusu, Borussie Dortmund nebo Bayernu Mnichov. Juventus byl velmi blízko k jeho získání, nicméně Sancho upřednostnil Chelsea, ačkoli si pohoršil s platem, což mu příliš nevadí. Jak sám přiznal, je pro něj důležitější vrátit svou kariéru na správnou cestu a pevně věří, že mu Marescův styl bude vyhovovat mnohem více než ten Hagův.

Sancha budeme moci vidět v nedělním zápase proti Crystal Palace, pokud dostane důvěru.

Jadon Sancho

Jadon Sancho: Fanoušek Chelsea od malička

Londýnský rodák byl od malička fanouškem Chelsea, ale svou kariéru začal ve Watfordu, respektive
v Manchesteru City, odkud později zamířil do Dortmundu. Návrat do Anglie – do Manchesteru United – mu vůbec nevyšel.

Nyní si splnil dětský sen – oblékne si dres svého milovaného klubu z dětství. I tato skutečnost možná sehrála svou roli, proč souhlasil s výrazným snížením platu. V dětství se přátelil s Tammym Abrahamem, který již v Chelsea nepůsobí nějaký ten rok. Abraham působí v italské Serii A.

Jadon Sancho s Tammym Abrahamem


Přečtěte si také: Arsenal získal Raheema Sterlinga na poslední chvíli z Chelsea

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.