Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jaké jsou nejzajímavější lední přestupy v Premier League?

Timo Werner © iconsport.photo

Lednové přestupové okno je skoro u konce. Některé týmy posílily opravdu zajímavě. Pojďme si společně připomenout ty největší zatím dokončené přestupy.

Kalvin Phillips (West Ham United)

Kariéra anglického defenzivního záložníka se v posledních letech poněkud zasekla. Jeho angažmá v Manchesteru City přitom mělo být vrcholem jeho kariéry, ne vždy ale věci dopadnou tak, jak si je naplánujeme. Po tom, co se mu v této sezóně dostalo jen minimálního vytížení, rozhodl se Phillips pro změnu. Tou má být hostování ve West Hamu United.

Kalvin Phillips

Radu Dragusin (Tottenham Hotspur)

Rumunský obránce zaujal spoustu klubů svými výkony v dresu italského Janova. Jeho přestupu do většího klubu nahrával i jeho nízký věk, 21 letý stoper s jeho kvalitami je snem většiny klubů v Premier League. Nakonec se za částku ve výši 25 milionů Eur připojil do týmu Tottenhamu.

Timo Werner (Tottenham Hotspur)

Tohoto fotbalistu asi není potřeba příliš dlouho představovat, zejména kvůli jeho minulému angažmá v Chelsea. Německý útočník je stále kmenovým hráčem Lipska, do Londýna zamířil pouze na hostování. Brejkový styl fotbalu by Wernerovi mohl vyhovovat, hlavně kvůli jeho rychlosti.

Timo Werner

David Datro Fofana (Burnley)

Vincent Kompany nezažívá po postupu z Championship zrovna ideální období. Jeho Burnley se příliš nedaří a pouze balancuje na hranici sestupu. Týmu by teď měl pomoci 21letý David Fofana, který do klubu přišel na hostování z Chelsea.

Claudio Echeverri (Manchester City)

Spolupráce na trase River Plate a Manchester City se osvědčila už minulou zimu, a to sice v případu Juliána Álvareze. Vedení Manchesteru City se rozhodlo opět zkusit štěstí, tentokrát podepsalo mladého Claudia Echeverriho. Fotbalista narozený v roce 2006 na sebe upozornil na Mistrovství světa hráčů do 17 let, které opanovala jeho rodná Argentina.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.