Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jamie Carragher ostře kritizuje výkon Manchesteru United

Jamie Carragher © iconsport.photo

Red Devils prohráli v severském derby proti Liverpoolu 0:3. Bývalý hráč Liverpoolu, Jamie Carragher, nešetřil kritikou na výkon domácího týmu. Co řekl?

Manchester United prohrál doma v severském derby proti Liverpoolu 0:3

Erik ten Hag dostal šanci zůstat na lavičce Manchesteru United i v současné sezoně, ačkoli se spekulovalo o jeho odchodu po nevýrazných výkonech a nejhorším umístění, včetně záporného skóre, v historii klubu v Premier League.

Bývalý obránce Liverpoolu Jamie Carragher se ostře pustil do výkonu Manchesteru United, zejména do brankáře Andreho Onany. I přestože uznává, že má kvalitní nohy a rozehrávku, tak v bráně je strašný.

„Můj pohled je, že týmy, které chtějí hrát odzadu, musí mít kvalitního brankáře, co umí hrát nohama. Onana má skvělé nohy, ale nemyslím si, že by chytal dobře – je opravdu příšerný."

Carragher se pustil také do manažera Erika ten Haga, který si podle svých slov nedokázal vybudovat autoritu v týmu během dvouletého působení. Kritikou nešetřil ani vedení United – podle něho už neměl ten Hag být na lavičce Red Devils.

Jamie Carragher

Ustojí Erik ten Hag tlak? V zákulisí se o něm spekuluje jako o prvním vyhozeném manažerovi

Erik ten Hag má zatím na kontě jedinou výhru, zato dvě porážky. S každou další porážkou bude pro nizozemského manažera těžší a těžší vydržet.

I přes posílení kádru nejsou výkony Manchesteru optimální. Carragher má pravdu, že Onana není rozhodně vhodným brankářem číslo jedna pro United, stejně jako výkony Marcuse Rashforda jsou opravdu špatné.

Po reprezentační pauze bude mít Erik ten Hag šanci napravit si reputaci v Southamptonu,
a poté v ligovém poháru proti třetiligovému Barsnley.

Erik ten Hag


Přečtěte si také: Cristiano Ronaldo chce zhatit podpis Rabiota do Manchesteru United

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.