Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Joshua Kimmich by mohl zamířit do Liverpoolu, nebo do jednoho z manchesterských celků

Joshua Kimmich © iconsport.photo

Štědrý den a předávání dárků máme úspěšně za sebou. Pojďme se podívat, co 1. svátek vánoční přináší za nerozbalené spekulace.

Posílí Joshua Kimmich anglický velkoklub?

Německý reprezentační defenzivní záložník Joshua Kimmich je na radaru předních anglických klubů. Ačkoli má hráč platnou smlouvu do června 2025, zdá se, že hledá novou výzvu ve své kariéře. I když o záložníka projevila zájem Barcelona, je pravděpodobnější, že zamíří do Premier League, která je považována za nejlepší ligovou soutěž na světě. O služby skvělého záložníka mají zájem Manchester City, Manchester United a Liverpool. V letošní sezóně má na kontě jeden vstřelený gól a 6 asistencí v 19 odehraných zápasech. (zdroj: bbc.com)


Fulham stanovil částku, za kterou je ochoten prodat Palhinhu

João Palhinha po svém přestupu ze Sportingu Lisabon do Fulhamu předvádí solidní výkonu i ve své druhé sezóně v klubu. V letošním ročníku vstřelil 2 góly a na jeden přihrát v pouhých 15 zápasech. Defenzivní záložník je na velmi dobré cestě překonat čísla z předchozí sezóny. Po Portugalci pokukují Liverpool a Arsenal. Podle známých informací není ale Palhinha prioritou číslo jedna, takže jeho přesun do Liverpoolu není za stanovenou cenovku, 60 miliónů liber, příliš pravděpodobný. Arsenal se snaží ulovit Douglase Luize z Aston Villy, v případě, že se jim nepodaří přivést Brazilce, tak se budou snažit přivést Palhinhu. Zájem o něj projevuje také Bayern Mnichov. (zdroj: footballinsider247.com)


Kdo nakonec získá mladého útočníka Arsenalu?

Minulý týden se v zákulisí mluvilo o tom, že Kanonýři nejsou spokojeni s produktivitou svých útočníků. Do svého týmu hodlají přivést útočníka, který bude produktivní. Opačným směrem by se mohl vydat 24letý Eddie Nketiah. Mezi jeho zájemce patří West Ham, Brentford nebo Crystal Palace. Očekává se, že Arsenal bude požadovat 40 milionů liber za útočníka. (zdroj: footballinsider247.com)


Manchester City chce získat 17letý argentinský talent

Manchester City se společně s londýnskou Chelsea zajímá o 17letého argentinského talenta oblékající dres slavného River Plate. Mladý Claudio Echeverri je útočně laděný záložník, který exceluje především na reprezentační úrovni, kde pravidelně sází góly. V listopadu sestřelil v mládežnické kategorii do 17 let Brazílii hattrickem. Aktuální tržní hodnota hráče se odhaduje na 12 miliónů liber. Podle renomovaného italského novináře Fabrizia Romana je City velmi blízko k jeho získání. (zdroj: bbc.com)


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.