Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kde sledovat FA CUP: Anglický pohár

Trofeje v Anglii včetně FA Cupu © iconsport.photo

Jaké jsou možnosti sledovat FA Cup (Anglický pohár)? V České republice ho vysílají televizní stanice, řešením je i online stream. Přečtěte si, jak se k prestižnímu poháru dostat.

FA Cup je nejstarší fotbalovou soutěží na světě. V Anglii má obrovskou prestiž a pro hráče je jeho zisk řazen velmi vysoko. První ročník FA Cupu se odehrál v roce 1872. Pořadatelem je Anglická fotbalová asociace a zahrát si ho mohou kluby nejen z Premier League.

Rekord v zisku FA Cupu drží Arsenal se 14 trofejemi. Pohár se zároveň počítá do oficiálního treblu, který kluby mohou získat. Stačí k nim přidat mistrovský titul v domovské lize a pohár z Ligy mistrů.

Kde sledovat FA Cup

Vysílací práva na anglický pohár vlasní stanice Nova Sport, kterou naladíte např. u poskytovatele Telly. Zdarma pak můžete FA Cup sledovat díky sázkové kanceláři Tipsport, kde však musíte být alespoň aktivním sázkařem.

Sportovní balíček od Telly pro sledování FA Cupu online můžete zakoupit již od 250 Kč na 14 dní. Měsíční balíček pak za 300 Kč a kromě FA Cupu získáte přístup i k dalším fotbalovým soutěžím (Liga mistrů, Evropská liga a řada dalších).

FA Cup online a živě

Ty nejzajímavější zápasy z anglického FA Cupu najdete na kanálech Nova Sportu. Ten lze samozřejmě sledovat živě s českým komentářem a na výběr budete mít hned několik zápasů ve stejný čas díky tomu, že Nova Sport má celkem až 4 kanály.


Aktuální nabídku sportovních balíčků pro sledování FA Cupu online i dalšího evropského fotbalu naleznete na stránkách Telly. Zápasy můžete navíc sledovat nejen v televizi, ale klidně i na dalších zařízeních (notebook, mobil, tablet) díky aplikaci Telly.

Výherci FA Cupu

V posledních letech se v FA Cupu nejvíce dařilo Manchesteru City a Arsenalu, za nimi se pak řadí londýnská Chelsea. Naopak Manchester United v anglickém poháru v posledních letech zaostává, ale to platí o klubu a trofejích celkově.



Tabulka výherců:

2023: Manchester City
2022: Liverpool
2021: Leicester
2020: Arsenal
2019: Manchester City
2018: Chelsea
2017: Arsenal
2016: Manchester United
2015: Arsenal

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.