Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Klubová legenda Manchesteru United kritizuje vedení klubu

Andy Cole © iconsport.photo

Andy Cole zkritizoval jednání United s ohledem na budoucnost Erika Ten Haga. Štve ho aktivní oslovování jiných manažerů v době, kdy sedí na lavičce nizozemský taktik.

Při vzniku Premier League válel útočník Andy Cole v dresu Newcastlu, díky čemuž si vysloužil přestup do Manchesteru United. Andy Cole patří mezi nejlepší střelce Premier League v celé její historii. A právě klubové legendě se nelíbí způsob, jakým se zachovalo vedení vůči Eriku ten Hagovi v nedávné době.

Vedení Manchesteru United vyhodnocovalo uplynulou sezonu a rozhodovalo se, zda ponechá Erika ten Haga na pozici manažera, nebo ho vymění. Klub zkontaktoval několik manažerů a Sir Jim Ratcliffe se dokonce osobně setkal s Thomasem Tuchelem. Toto jednání se Andymu Coleovi vůbec nelíbilo
 a situaci komentoval:

„Je naprosto šílené, že klub řekl Ten Hagovi, že jednal s dalšími manažery. Je divné, že se takové záležitosti vůbec dostaly na veřejnost. Je to podobné, jako kdybyste řekli manželce, že si píšete s jinou dívkou. Přirovnal bych to k cizoložství.”

Andy Cole

Zvýšený tlak na Erika ten Haga

Každým dnem se očekává, že Erik ten Hag prodlouží kontrakt v klubu. Andy Cole varuje, že se manažer dostane opět pod tlak, pokud jeho tým špatně vstoupí do nové sezony.

„Možná to bude chtít více než pár špatných výsledků, ale bude na něm vyšší tlak již od prvního předsezonního dne. Pokud United napodobí minulou sezonu, bude pod okamžitým tlakem. Bude velice zajímavé sledovat, jak to vše dopadne,” prohlašuje Andy Cole.

Andy Cole x Erik ten Hag


Přečtěte si také: Conor Gallagher: Nebyl jsem dost dobrý pro Skotsko, proto reprezentuji Anglii

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.