Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kobbie Mainoo je rád, že Erik ten Hag zůstane manažerem United

Kobbie Mainoo na EURO 2024 © iconsport.photo

Kobbie Mainoo má radost, že Erik ten Hag zůstane manažerem. Tomu vděčí za šanci hrát v prvním týmu a fotbalově vyrůst vedle zkušenějších hráčů.

Teprve 19letý záložník Kobbie Mainoo má radost ze setrvání nizozemského manažera v klubu. Ten po neuspokojivých výsledcích měl velmi nahnutou židli, vzpruha přišla až s vítězstvím ve finále FA Cupu. Kobbie Mainoo vděčí právě Ten Hagovi za vstoupení do velkého fotbalu. Svému manažerovi se odměnil výbornými výkony, díky nimž si vysloužil pozvánku do anglického národního týmu na EURO 2024.

Kobbie Mainoo je rád, že Erik ten Hag zůstává manažerem

„Jsem rád, že budu u budování týmu s Erikem ten Hagem. Je nádherný pocit mít klid v duši
a pokračovat ve spolupráci se stejným manažerem. Pro klub získal dvě trofeje a doufám, že další přibydou. Jsem mu příliš vděčný, nemohu mu dostatečně poděkovat,”
nešetří slova chvály na adresu svého manažera.

Zítra v podvečer narazí Anglie na Dánsko, kde se Mainoo potká také se svými dvěma spoluhráči z klubu – Christian Eriksen a Rasmus Hojlund.

„Oba jsou výborní spoluhráči. Rasmus je stejně mladý jako já, takže si rozumíme. Od Erika se snažím učit a pochytit toho, co nejvíce. Pokud proti nim nastoupím, budu muset odložit kamarádství stranou. Doufám, že zápas zvládneme.”

Kobbie Mainoo prokazuje vysokou profesionalitu i přes svůj nízký věk. Jeho ochota nechat na hřišti vše deklaruje jeho postup v kariéře. Mainoo si je vědom silné konkurence v anglickém kádru a snaží se nadále tvrdě pracovat na sobě.

Kobbie Mainoo s Erikem ten Hagem


Přečtěte si také: Klubová legenda Manchesteru United kritizuje vedení klubu

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.