Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Manchester United je nespokojený s chováním Rashforda, hráč dostal pokutu

Marcus Rashford © iconsport.photo

Marcus Rashford se ocitl v nechtěném centru pozornosti poté, co byl omluven z týmu, když Mancheseter United vyhrál 4:2 nad Newport County v FA Cupu.

Vedení Manchester United vydalo prohlášení, ve kterém uvedlo, že Marcus Rashford "nese odpovědnost za své činy". Situace byla řešena jako interní disciplinární záležitost, která je nyní uzavřená. Přestože byl potrestán disciplinárně, bude Rashford k dispozici pro výběr do zápasu s Wolverhamptonem ve čtvrtek večer.

Erik ten Hag má pravomoc ukládat hráčům pokuty za disciplinární přestupky, a tak se očekává, že Rashford čelí významné finanční sankci ve výši dvou týdnů platů, což činí přibližně 650 000 liber.

Erik ten Hag

Tým Manchester United je prý podle zpráv nespokojen s chováním Rashforda, zejména starší hráči v týmu. Toto není poprvé, co se Rashford dostal do problémů. V minulosti byl odstraněn ze základní sestavy za pozdní příchod na týmové setkání a musel se omluvit po uspořádání oslavy narozenin krátce po porážce od Manchesteru City.

Celá situace vyvolala kritiku a varování od různých osobností, včetně bývalých hráčů jako Cristiana Ronalda a Ria Ferdinanda, kteří vyjádřili obavy z profesionality Rashforda a vyzvali ho, aby nehazardoval se svou kariérou.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.