Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Marcus Rashford léčí svou nemoc v nočních klubech

Marcus Rashford během zápasu s Wiganem © iconsport.photo

Marcus Rashford opět brnká na nervy Erika ten Haga, pod nímž se houpe židle. Anglický reprezentant byl spatřen opět v nočních klubech pár hodin předtím, než se omluvil z pátečního tréninku z důvodu nemoci.

Marcus Rashford, stejně jako Manchester United, rozhodně nepodává výkony, na které byli fanoušci předchozí sezónu zvyklí. V letošní sezóně se útočník trápí, v posledních čtyřech zápasech vstřelil dva góly a na další dvě přihrával, ale jinak je to bída. Celkově v této sezóně skóroval pouze čtyři góly a pětkrát asistoval ve 25 odehraných zápasů.

V předchozí sezóně patřil k nejlepším hráčům Premier League, když dokázal vstřelit 17 gólů a u pěti dalších asistovat. V Evropské lize rovněž exceloval, když v devíti zápasech vstřelil šest gólů a na jeden gól přihrával. Tehdy mu dokázali fanoušci odpustit pozdní příchod na týmový sraz před zápasem s Wolves kvůli zaspání. V tomto zápase na konci roku 2022 začínal na lavičce a jako střídající hráč rozhodl jediným gólem o vítězství svého klubu 1:0.


Večírek v Belfastu

Marcus Rashford se omluvil z pátečního tréninku před dnešním střetnutí v FA Cupu proti Newportu z důvodu nemoci. United bylo informováno, že Rashford byl spatřen ve středu v noci v hlavním městě Severního Irska. Problém spočívá v tom, že Rashford byl spatřen v ulicích Belfastu a v nočním klubu „Thompsons Garage” i následující večer, tedy několik hodin před hlášením se na týmovém tréninku. Údajně se do Manchesteru vracel soukromým letem v pátečních ranních hodinách.

Erik ten Hag potvrdil, že Marcus Rashford se omluvil z důvodu nemoci z pátečního tréninku. Existují však důkazy, že hráč propařil středeční i čtvrteční noc. Hráč byl spatřen ve středu v dalším klubu „Lavery's Bar”. Samotný hráč i klub celou událost nekomentují.

 

Dojde ten Hagovi trpělivost?

Hráči Red Devils přitom dostali týden volno po remíze s Tottenhamem Hotspur 2:2 v Premier League před dvoutýdenní pauzou, právě před dnešním utkání s Newportem. Marcus Rashford se zúčastnil obou tréninku na začátku týdne před středečním odletem do Belfastu. Není překvapením, že Rashford navštívil Belfast.

Jeho bývalý spoluhráč a kamarád z mládežnického týmu Manchesteru, Ro-Shaun Williams, podepsal smlouvu s severoirským šampiónem Larnem. Ve čtvrtek byly zachyceny snímky anglického reprezentanta na tréninkovém hřišti Larne. Není to však jediným prohřeškem v této sezóně. Po prohraném derby s městským rivalem Manchester City 0:3 byl Rashford rovněž spatřen v nočním klubu, což vyvolalo kritiku nejen od fanoušků, ale i od trenéra ten Haga.

Tehdy se za daný incident omluvil a ten Hag mu dal druhou šanci, což se tehdy nedalo říci o Sanchovi. Potká Rashforda podobný osud, jako Sancha, i po svém druhém prohřešku? Nicméně, není zcela jasné, proč si Rashford nepovyrazil do Belfastu během týdenního volna, ale až teď, když už je tým v tréninkovém procesu a omluvil svou nepřítomnost ze zdravotních důvodů, zatímco realita je poněkud odlišná?


Zdroj: theathletic.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.