Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nejnovější přestupové spekulace z anglické Premier League

jadon Sancho © iconsport.photo

Manchester United se možná dočká zajímavé výměny. Odejde Jadon Sancho? Dočká se Kalvin Phillips nového domova?

Manchester United vyhlíží zajímavou výměnu

Už to vypadalo, že Jadon Sancho zůstane v kádru Red Devils na příští sezonu poté, co oba aktéři konfliktu zakopali válečnou sekyru. Jadon Sancho dokonce nastoupil ke dvěma přípravným utkáním pod vedením Erika ten Haga.

Vše se může změnit, o Sancha stojí francouzské PSG. Manchester United požaduje za Sancha minimálně 50 milionů liber. Manchester se po zranění Yora zkusí přivést do obrany další posilu.

Mezi vytipovanými jmény je také devětadvacetiletý obránce Martin Škriniar, který by mohl v rámci výměny zamířit z PSG na Old Trafford. (zdroj: express.co.uk)

Jadon Sancho

Chelsea se ptá po Federicovi Chiesovi

Šestadvacetiletý Federico Chiesa nemá místo v Juventusu a hodně se hovoří o jeho odchodu. Syn Enrica Chiesy začínal ve Fiorentině, později zamířil do Turína, nyní jeho pouť v tomto severoitalském městě pomalu končí.

Mluvilo se o přesunu Itala do Saudi Pro League, reálnější je však odchod do Premier League – konkrétně do Tottenhamu Hotspur nebo nově Chelsea, která vyjádřila zájem o tohoto šikovného střelce. (zdroj: teamtalk.com)

Federico Chiesa

Aston Villa chce získat na hostování Kalvina Phillipse z Manchesteru City

Defenzivní záložník Kalvin Phillips zažil nejlepší léta v dresu Leeds United, díky čemuž si odbyl premiéru v anglickém národním týmu. O Phillipse se strhla mela, vítězem se stal Manchester City. Nicméně osmadvacetiletý středopolař se nedokázal prosadit v kádru Citizens a jeho výkony se zhoršovaly. Neprosadil se ani ve West Hamu United.

Aston Villa si zajistila účast v Lize mistrů, co skončila na čtvrtém místě v Premier League. Před startem sezony přišla od Douglase Luize, který zamířil do Juventusu. Phillips by mohl být tím, kdo nahradí Luize. Zároveň je to šance pro Phillipse, aby restartoval svou kariéru. (zdroj: footballinsider247.com)

Kalvin Phillips

Arsenal je připraven získat Viktora Gyokerese ze Sportingu Lisabon

Arsenal je v popředí a připraven získat švédského ostrostřelce ze Sportingu Lisabon, Viktora Gyokerese. Kromě Arsenalu se také zajímá o šestadvacetiletého útočníka s maďarskými kořeny Liverpool a Tottenham. Ti ale nejsou připraveni podat nabídku – nejblíže ke splnění má Arsenal.

 Viktor Gyokeres má za sebou první sezonu v dresu Sportingu Lisabon a po přestupu z anglického Coventry uchvátil skauty z celé Evropy. Zamíří Gyokeres do Premier League? (zdroj: teamtalk.com)

Viktor Gyokeres


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Manchester City je blízko k angažování Daniho Olma

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.