Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Neustále lživé spekulace o odchodu Osimhena do Chelsea pobuřují jeho agenta

Victor Osimhen © iconsport.photo

Osimhenův agent je naštvaný kvůli možnému přestupu. Neustálé spekulace ohledně jeho svěřence mu vadí natolik, že zareagoval na sociální síti X.

Fotbalisté Chelsea jsou v plném tréninkovém nasazení na přípravném turné v USA. Šestý celek uplynulé sezony Premier League shání do svého týmu útočníka. Útočník Neapole, Victor Osimhen, byl dlouhou spojován s přestupem do Londýna – nakonec z transferu sešlo.

Poslední přestupové spekulace se týkaly výměny mezi Chelsea a Neapolí, kdy Osimhen měl putovat na Stamford Bridge na hostování s následnou možností uplatnění opce, a Romelu Lukaku opačným směrem. Osimhenův agent prolomil mlčení a vyjádřil se plný rozhořčení směrem k médiím a všem, kdo šíří mylné přestupové spekulace.

Victor Osimhen a Romelu Lukaku

Roberto Calenda: Přestaňte šířit falešné zprávy a respektujte hráče

Neustálé přestupové spekulace směrem k jeho svěřenci unavují agenta hráče. Roberto Calenda se vyjádřil prostřednictvím sociální sítě X:

„Četl jsem různé spekulace, kam by mohl Victor přestoupit (na sociální síti X). Žádná výměna se konat nebude. Victor je nejlepší střelec třetího scudetta v historii Neapole. Projevte hráči úctu a přestaňte šířit nesmysly."

Victor Osimhen vstřelil 76 gólů ve 133 zápasech po svém příchod z francouzského Lille. I díky jeho gólovému počinu získala Neapol svůj první italský titul v roce 2023 od roku 1990.

Jeho gólový výčet podnítil cestu mnoha zbytečným spekulacím o tom, že Victor opustí klub. Nesmí se zapomenout na fakt, že Osimhen má výstupní klauzuli okolo 110 milionů liber. Romelu Lukaku, který je spojován s přestupem z Chelsea do Neapole, rovněž čelí nejisté budoucnosti.

Jedno mají oba útočníci společné – u obou hráčů se hovoří o jejich nejisté budoucnosti v jejich současných klubech.

Roberto Calenda s Victorem Osimhenem


Přečtěte si také: Manchester United čelí ztrátám: Zranění Hojlunda a Yora v přípravném zápase

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.