Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Novou posilou Chelsea je Caleb Wiley

Caleb Wiley © chelsea.com

Chelsea se během tohoto přestupového okna opravdu činí. Na to, zda ty posily mají smysl, a zda jsou adekvátní pro klub jako je Chelsea, to asi necháme na jindy. Jsou to mladí hráči. Stejně jako americký obránce Caleb Wiley.

Chelsea zatím přivedla 6 letních posil. Zadarmo přišel Tosin Adarabioyo, za malý peníz barcelonský útočník Marc Guiu, Renato Veiga z Basileje a Omari Kellyman z Aston Villy. Jedinou zkušenější posilou je Kiernan Dewsbury-Hall z Leicesteru. 

Rozhodně se nejedná o poslední posily, čehož je důkazem i podpis Caleba Wileyho z americké Atlanty. Jsou to povětšinou hráči, jenž mají doplňovat kádr, ale měli by spíše hrát a nabírat praxi, což by potřeboval především Veiga, Kellyman s Guiuem. Zda to přijde, to pochybuji. Jsou to za mě hráči, co se prostě někde musí vyhrát, ale na Chelsea nemají.

Nová posila Chelsea

Dokonalou příležitostí je Štrasburk. Ten koupil Todd Boehly k Chelsea jako tým, kde by se měli hráči ze Stamford Bridge rozvíjet. Už jsme to v minulé sezóně viděli. A dalším z nich by měl být právě Caleb Wiley. Ten hraje MLS pravidelně za Atlantu United od svých 17 let a v posledních sezónách byl jednou z opor. I proto po něm Chelsea sáhla. Za mě tady jde o skutečně prospěšný přestup. 

Tato posila na levý kraj obrany by mohla v budoucnu vyřešit poměrně problematický post. A právě ve Štrasburku bude nabírat ty klíčové zkušenosti pro to, aby se tak mohlo stát. Chelsea za něj zaplatila 8,5 milionu liber. Pokud se navíc Wiley bude ze Stamford Bridge stěhovat, do Atlanty půjdou nezanedbatelná procenta z další přestupové částky.

Caleb Wiley

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.