Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

O bývalou hvězdu Chelsea má zájem West Ham United

N'Golo Kanté © iconsport.photo

West Ham United podal nabídku na bývalého středopolaře Chelsea. N'Golo Kanté v současnosti působí v Al-Ittihadu, kde úspěšně absolvoval jednu sezonu po přestupu z Chelsea.

Francouzský defenzivní záložník N'Golo Kanté (33 let) minulou sezonu přestoupil z Chelsea do saudského týmu Al-Ittihad. Nicméně ani tento přestup do „horší" ligy nestál Kanteho místo ve francouzské reprezentaci, a rozhodně patřil mezi nejlepší hráče Francie, která se prezentovala tristním výkonem.

Začátkem tohoto týdne se začaly rojit spekulace, že by se Kanté mohl vrátit po jednoleté pauze do anglické Premier League, kde zažil nejlepší období své hráčské kariéry. Po výjimečné sezoně
v Leicesteru zamířil do Chelsea, kde strávil dlouhých sedm let a získal s Blues nejcennější trofej světa – Ligy mistrů. O Kantého se zajímá další londýnský klub – West Ham United.

První nabídka Kladivářů ve výši 15 milionů liber byla odmítnuta klubem ze Saudi Pro League. Podle nejnovějších zpráv by musel West Ham předložit minimálně 25 milionů liber, aby mohlo dojít k jednání. Al-Ittihad si cení třiatřicetiletého hráče, kterého řadí mezi klíčové hvězdy. West Ham si však pevně stojí za svým cílem získat Kantého.

N'Golo Kanté

Trpký konec na Britských ostrovech – nová kapitola v Saudské Arábii

Kanté patřil mezi nejlepší hráče na svém postu v Chelsea i celé Premier League. Poslední dva roky
v Chelsea ale hráče zužovala častá zranění, kvůli kterým vypadával ze hry i z formy. Do Saudi Pro League zamířil na konci předminulé sezony jako volný hráč. Za Al-Ittihad odehrál celkem 47 zápasů,
v nichž vstřelil čtyři góly a zaznamenal čtyři asistence.

Kante má platnou smlouvu ještě na dva roky do roku 2026. Momentálně si užívá dovolenou po skončení EURO 2024. S Francií vypadl v semifinále proti Španělsku (1:2). Zamíří Kanté po jednoleté odmlce zpátky do Premier League?

Bilance N'Golo Kanté v Anglii:

Klub

Odehrané zápasy

Góly

Asistence

Žluté karty

Červené karty

Chelsea

269

13

16

38

0

Leicester

40

1

4

3

0


Přečtěte si také: Antony může opustit klub, pokud se najde klub, který pokryje jeho plat

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.