Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Pep Guardiola posílá sarkastický vzkaz vedení Premier League

Pep Guardiola © iconsport.photo

Pep Guardiola opět ryje do vedení Premier League. Tentokrát komentoval údajné odmítnutí požadavku Manchesteru City na odklad prvních kol v příští sezoně.

Pep Guardiola sarkasticky reaguje směrem k rozhodnutí vedení Premier League

Sílí nepokoje v řadách hráčů, klubů i manažerů, kteří si stěžují na nedostatek odpočinku v nabitém kalendářním roce. Vrcholem letošní sezony má být mistrovství světa klubů, které začne po skončení ligových soutěží.

Manchester City, společně s Guardiolou, vznesli žádost směrem k vedení Premier League, aby odložilo start soutěže, respektive první dvě kola, aby mohli mít hráči více prostoru na odpočinek. Vedení údajně odmítlo odložení soutěže, ačkoli podle serveru BBC – jehož reportér kontaktoval vedení Premier League – nikdo oficiálně nepodal požadavek o odložení

Před nadcházejícím zápasem Citizens proti Fulhamu si Guardiola neodpustil narážky směrem k vedení: „Premier League nám neumožnila odložit první dvě kola dalšího ročníku, abychom měli více prostoru na zotavení. Děkuji vám hodně."

„Myslím, že klub požádal vedení ligy, aby odložilo 1–3 týdny, abychom si mohli odpočinout po mistrovství světa klubů, ale nakonec nám to nebylo povoleno. Premier League nám řekla Ne – jasné NE," neskrývá svou frustraci.

Pep Guardiola

Zůstane Guardiola v Manchesteru City nebo ne?

Hodně se spekuluje o budoucnosti Guardioly v Manchesteru City. Jeho kontrakt mu totiž brzy vyprší a je otázkou, zda zůstane. Záležet bude také na tom, jak dopadne soud, který obvinil Manchester City z více než 100 přestupků vůči FFA.

Nicméně, když se podíváme blíže na nedávné výroky španělského manažera, mohlo by to napovídat
o tom, že zůstane na Etihad Stadium.

Manchester City bude po zápase v Bratislavě čelit Fulhamu, kde bude chtít napravit ztráty bodů
v posledních dvou ligových zápasech proti Arsenalu (1:1) a Newcastlu (2:2),

Manchester City v Bratislavě


 Přečtěte si také: Chelsea pokukuje po hvězdě Leverkusenu. Jejím cílem je Boniface

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.