Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Pochettino: Očekávání fanoušků jsou mimo realitu

Mauricio Pochettino © iconsport.photo

Manažer Chelsea se na tiskové konferenci snažil zastávat svého týmu. Podle něho jeho tým potřebuje větší podporu. Zároveň zmínil, že jsou na jeho tým kladena příliš velká očekávání. Ta v současnosti považuje na nereálná.

A když jsou očekávání rozdílná od reality, je složité se fanouškům zavděčit. Proto jsme se nedočkali trpělivosti. Když jsme prohráli s Liverpoolem, byl to obrovský neúspěch. Když Liverpool prohrál s Arsenalem, tak jsem o tom nic neslyšel. Přitom to byl podobný výsledek, vyjádřil se k formě Chelsea manažer klubu.


Pochettino taky zmiňuje, že tyto situace pak negativně ovlivňují sebevědomí týmu. Podpora fanoušků je podle Argentince pro tým klíčová.

Mauricio Pochettino

Na druhou stranu fanoušci Chelsea jsou z minulosti zvyklí na úplně jiné výsledky. Současné jedenácté místo nemůže rozhodně nikdo brát jako uspokojivé.

Navíc nový majitel klubu Todd Boehly do klubu investoval už asi 1 miliardů liber čistě na přestupech. Mnoho přestupů se ale nepovedlo, snad jedinou pozitivní výjimkou je Cole Palmer.

Špatnou reputaci si Blues mohou napravit příští pondělí, když budou hrát v Selhurst Parku proti Crystal Palace.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.