Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Arsenal je blízko k zisku dvou posil. O Olma je zájem

Riccardo Calafiori v dresu Itálie © iconsport.photo

Arsenal je blízko k získání dvou prvních posil. Manchester United chce hvězdu Eura 2024 Xaviho Simonse. O Daniho Olma je enormní zájem.

Manchester United podal obrovskou nabídku na Xaviho Simonse

Xavi Simons je bezpochyby jedním z nejtalentovanějších Nizozemců za poslední dobu. Kmenový hráč PSG, který se nechce vrátit do hlavního města Francie, podával skvělé výkony v dresu RB Lipska. Na svou formu navázal i na EURO 2024

Není divu, že se o hráče zajímají evropské velkokluby. Red Devils budou muset čelit Bayernu Mnichov a Barceloně, které mají rovněž zájem o tohoto šikovného křídelníka (zdroj: gazzetta.it)

Xavi Simons

Arsenal je blízko k podpisu  Riccarda Calafioriho

Gunners jsou blízko k podpisu dvaadvacetiletého italského obránce Riccarda Calafioriho z Bologny. Odchovanec AS Řím je velice žádaným hráčem, ale mladý Ital si vybral právě Arsenal.

Pro Arsenal je určitě velkou výhodou, že přivede takto nadaného beka. Calafiori nastupuje ve středu obrany, ale dokáže zahrát i na levé straně obrany nebo zálohy. (zdroj: footballinsider247.com)

Riccardo Calafiori

Mikel Merino chce opustit Real Sociedad

Španělský hrdina v zápase proti Německu na EURO 2024, Mikel Merino, by rád opustil Real Sociedad ještě toto léto. Mezi hlavní zájemce tohoto záložníka patří londýnský Arsenal. 

Aby Mikel Arteta získal svého jmenovce, bude muset zaplatit 21 milionů liber, což není vysoká částka. Přivedou Gunners šikovného Španěla do svého týmu? (zdroj: footballtransfers.com)

Mikel Merino

Liverpool je připraven aktivovat klauzuli na Daniho Olma

Dani Olmo září v dresu Španělska na EURO 2024 a navazuje tak na skvělé výkony v dresu RB Lipska. Odchovanec Barcelony se vydal na zajímavou fotbalovou trasu. Když se neprosadil, zamířil netypicky do Dinama Záhřeb, kde každým zápasem rostl, dokud nepřišel přestup do Německa.

V Bundeslize se hráč opět posunul na vyšší úroveň, což dokazuje poslední dvě sezony a nyní se o něj perou velkokluby. Liverpool je připraven aktivovat klauzuli ve výši 50,5 milionu liber, ale bude čelit dvěma těžkým soupeřům – Manchesteru City a Barceloně. (zdroj: 90min.com)

Dani Olmo


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Klíčový útočník Evertonu odmítl prodloužit smlouvu

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.