Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Arsenal krouží kolem Tsygankova. Tottenham se zbaví čtyř hráčů

Viktor Tsygankov © iconsport.photo

Arsenal by rád získal Viktora Tsygankova. Aston Villa je dalším zájemcem o Conora Gallaghera. Kam zamíří Lukaku?

Arsenal chce získat Viktora Tsygankova. Není ale jediným zájemcem o tohoto Ukrajince

26letý Viktor Tsygankov je ukrajinský reprezentant, který hraje za Gironu. Ta dosáhla mimořádného milníku, když se umístila na třetím místě LaLigy.

O jednoho z klíčových hráčů Girony se zajímá nejen Arsenal, ale také Milánské AC. Zůstane Tsygankov v dresu katalánského klubu, nebo zamíří do Premier League či Serie A? (zdroj: as.com)


Aston Villa je dalším zájemcem o Conora Gallaghera

Kapitán Chelsea, Conor Gallagher, nefiguruje v plánech vedení pro další sezonu. Předchozí manažer si přál, aby klub Gallaghera udržel.

Dlouhou dobu se spekulovalo o jeho přestupu do Tottenhamu. V posledních dnech se objevuje zájem Aston Villa, která si zajistila účast v Lize mistrů. Chelsea žádá po obou zájemcích poplatek v minimální výši 50 milionů liber. (zdroj: theguardian.com)


O Romela Lukaka je zájem v Serii A

Romelu Lukaku začínal velkou kariéru v Chelsea, ale zde se neprosadil. Dlouhou dobu putoval po hostováních, kde se mu střelecky dařilo. Nakonec zakotvil v Evertonu, odkud posléze odešel do Manchesteru United. Z Manchesteru se pakoval do Interu Milán, kde byl ve formě. Následoval návrat do Chelsea, ale opět to byla pouze bída.

Lukaku odešel z Chelsea opět na hostování, a to do Interu, a poté do AS Řím. Nyní se spekuluje, že by mohl zůstat natrvalo v italské Serii A. Zájem o jeho služby má jak Neapol, tak AC Milán. (zdroj: gianlucadimarzio.com)


Tottenham opustí hned čtveřice hráčů

Tottenham Hotspur se rozhodl obměnit tým. Na sociální síti X oznámil klub, že odejde hned čtveřice hráčů: Eric Dier, Ivan Perišić, Ryan Sessegnon a Japhet Tanganga.

Znamená to, že si Tottenham chystá místo pro nové posily? (zdroj: sociální síť X / @SpursOfficial)

Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Bayern Mnichov podal nabídku na Bruna Fernandese

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.