Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Co by mohlo přesvědčit Salaha, aby zůstal v Liverpoolu?

Mohamed Salah © iconsport.photo

Existuje naděje, že by Liverpool udržel svou největší hvězdu. Arsenal chystá lukrativní nabídku na Dušana Vlahoviče. Manchester United pokukuje po Benjaminovi Šeškovi.

Mohamed Salah zůstane v Liverpoolu, pokud dostane novou lukrativní smlouvu

Mohamed Salah (32) neustále dokazuje, jak je pro Liverpool platný. V letošním ročníku Premier League má bilanci 5+5 v osmi zápasech – neuvěřitelná bilance.

Egyptský kouzelník je stále lákán do Saudi Pro League, kde by získal lukrativní smlouvu. Podle posledních zpráv chce Salah pokračovat na Anfieldu až do roku 2027, pokud mu klub nabídne lukrativní smlouvu na prodloužení jeho kontraktu. (zdroj: footballinsider247.com)

Mohamed Salah


Jonathan David nestojí o prodloužení smlouvy v Lille. Kam by mohl zamířit?

Kanadský útočník ve službách francouzského Lille, Jonathan David, podává solidní výkony ve Francii i na mezinárodní scéně. Působení v současném klubu ho příliš nenaplňuje a chce se v kariéře posunout výše.

O jeho služby stojí giganti, jakými jsou Barcelona, Inter, Juventus, Tottenham nebo také West Ham United. (zdroj: mirror.co.uk)

Jonathan David


Arsenal chystá masivní nabídku na hráče Juventusu, Dušana Vlahoviče

Jeden z favoritů na zisk titulu Premier League – londýnský Arsenal – se v letošní sezoně zatím trápí. Sráží ho především červené karty, ale také slabá produktivita. Problémy posledních sezon se nelepší a Gunners nutně potřebují útočníka.

Gabriel Jesus nenaplnil svůj potenciál, Eddie Nketiah v klubu není a Kai Havertz není typickým hrotovým útočníkem.

Padala jména typu Viktora Gyokerese, Victora Osimhena či Benjamina Šeška. Nově se klub zajímá vehementně o srbského šutéra Dušana Vlahoviče.

Kanonýři jsou ochotni připravit dlouhotrvající kontrakt, jako má ve zvyku Chelsea, aby čtyřiadvacetiletého Srba získali. (zdroj: caughtoffside.com)

Dušan Vlahovič


Manchester United je ochoten pustit Zirkzeeho na hostování do Juventusu, pokud se mu podaří získat Benjamina Šeška

Manchester United získal Joshuu Zikrzeeho, který je považován za velký talent. Holanďanovi se zatím v klubu příliš nedaří, a tak vedení United přemýšlí, co s hráčem.

Nabízí se varianta, že by klub uvolnil Zirkzeeho na hostování do Juventusu. Italskou Serii A zná dokonale, jelikož přišel z Bologny.

Tento přesun má však jednu podmínku – Red Devils musí získat Benjamina Šeška. (zdroj: bbc.com)

Benjamin Šeško


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Kdo by mohl nahradit Guardiolu u Citizens?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.