Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Cole Palmer zpět do Manchesteru City?

Cole Palmer © iconsport.photo

Manchester City chce zpět Colea Palmera. Kam zamíří Thomas Tuchel? Antony pravděpodobně opustí v lednu Manchester United.

Manchester City chystá šokující tah: Chce získat Colea Palmera z Chelsea

Odchovanec Citizens, Cole Palmer, odcházel z Manchesteru minulou sezonu kvůli nízkému hernímu vytížení. Jeho novým domovem se stal Stamford Bridge, kde od první chvíle začal válet.

Minulou sezonu se málem stal králem střelců. Chelsea má konečně ve svém kádru záložníka, jehož čísla připomínají legendárního Franka Lamaparda.

Dny Kevina De Bryuneho v Manchesteru City se chýlí ke konci a Pep Guardiola touží získat svého bývalého svěřence zpět. Podle nejčerstvějších informací jsou Citizens připraveni podat nabídku ve výši 150 milionů eur. (zdroj: fichajes.net)

Cole Palmer

Juventus se pokusí získat hvězdu Evertonu

Everton nezažívá právě úspěšný vstup do nového ligového ročníku Premier Leauge. Méně slavný tým z Liverpoolu se potýká s výsledkovou krizí a v ligové tabulce mu patří až 16. místo s 5 body.

Jedné z největších jeho hvězd, útočníkovi Dominicu Calvertu-Lewinovi příští léto končí kontrakt, a svou budoucnost vidí jinde. Anglický útočník má 27 let a je nejvhodnější chvíle posunout se v kariéře dále.

O jeho služby vyjádřil zájem italský Juventus, který by rád podepsal anglického reprezentanta. (zdroj: corrieredellosport.it)

Dominic Calvert-Lewin

Thomas Tuchel: Manchester United nebo anglická fotbalová reprezentace?

Někdejší německý manažer Chelsea nebo Bayernu Mnichov je středem zájmu v posledních dnech. Hovoří se zejména o jeho dalším působiští – největšími kandidáty jsou Manchester United a anglická fotbalová reprezentace.

Vše bude záležet na rychlosti jedné či oné strany, protože Thomas Tuchel rozhodně patří mezi nejlepší dostupné manažery. Brzy se může objevit i jiný klub, který by mohl sáhnout po něm. (zdroj: sportbild.bild.de)

Thomas Tuchel

Antony dostal zelenou a v lednu pravděpodobně opustí Old Trafford

Jeden z nejhorších nákupů Manchesteru United v historii – Antony – dostal zelenou od klubu, aby opustil Old Trafford v nadcházejícím lednovém přestupovém okně.

O Brazilce, který válel především v nizozemském Ajaxu, se zajímají Newcastle United a Crystal Palace. (zdroj: caughtoffside.com)

Antony


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Získá Liverpool vycházející egyptskou superstar?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.