Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Conor Gallagher je krok od přestupu do Atlética Madrid

Conor Gallagher © iconsport.photo

Adrien Rabiot chce podepsat s Manchesterem United. Tottenham se zajímá o Osimhena. Tammy Abraham je na radaru Evertonu.

Atlético Madrid je blízko k získání Conora Gallaghera

Anglický reprezentant Conor Gallagher by mohl brzy změnit dres. Čtyřiadvacetiletý odchovanec Chelsea je dlouhou dobu na odstřel z londýnského klubu.

Ne, že by podával špatné výkony nebo si vyskakoval – naopak, patřil k nejlepším hráčům. Vedení týmu potřebuje uvolnit místo a získat prostředky, aby mohlo přivést další posily.

Gallagher byl dlouhou dobu spojován s přesunem do Tottenhamu, nyní ho dělí malé detaily od přestupu do Atlética Madrid. (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Adrien Rabiot má o své budoucnosti jasno – chce zamířit do Manchesteru United

Devětadvacetiletý defenzivní záložník Adrien Rabiot končí v Juventusu, zároveň ví, kam zamíří. Mnoho klubů, zejména z Premier League, se zajímalo o Rabiota.

Ten má o své budoucnosti jasno a ví, kam nakonec zamíří. Hráč je odhodlán zamířit na Old Trafford a připojit se ke svému krajanovi – Lenymu Lorovi. (zdroj: teamtalk.com)

Adrien Rabiot

Tottenham Hotspur je dalším zájemcem o služby Victora Osimhena

Nigérijský útočník, Victor Osimhen, ve službách italské Neapole je žhavým zbožím. O ostrostřelce Serie A stálo francouzské PSG nebo Arsenal. Nyní se spekuluje pouze o přestupu do Chelsea. Před pár dny ale vyšlo prohlášení agenta hráče, že je rozhořčen spekulacemi.

Poslední kapkou pro něj byla spekulace, kdy měl Osimhen zamířit na Stamford Bridge a opačným směrem Romelu Lukaku. Nyní se hovoří o zájmu Tottenhamu, což ho může opět podráždit.

Nicméně, pokud by byly tyto spekulace opravdové a došlo by k jednáním, pro Tottenham by byl Osimhen hráč, kterého potřebují poté, co opustil Tottenham kanonýr Harry Kane. (zdroj: footballinsider247.com)

Victor Osimhen

Everton zvažuje podání nabídky na bývalého útočníka Chelsea

Everton má za sebou nic moc sezonu, ale mohlo být hůře. Klub kvůli potížím s FFP čelil odečtu bodů a několik kol byl namočen v sestupové zóně. Everton se nakonec z této šlamastyky vysekal a udržel se mezi elitou.

Klub přišel o Onanu, který zamířil do Aston Villy. Nyní čelí dalšímu možnému prodeji hvězdy – Jarradu Branthwaitovi. Klub na druhou stranu získal dostatek prostředků, aby mohl přivést novou posilu.

I z tohoto důvodu se poohlíží po Tammym Abrahamovi (26 let), který prchl z Chelsea do AS Řím. Podaří se Evertonu získat šikovného útočníka? (zdroj: Gianluigi Longari / soc. síť X)


Přečtěte si také: Nejnovější přestupové spekulace z anglické Premier League

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.