Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Jaká je budoucnost hvězd Liverpoolu?

Mohamed Salah © iconsport.photo

Liverpool má potenciální náhradu za Mo Salaha. Virgil chce zůstat v klubu. Jaké jsou novinky z Arsenalu?

Liverpool hledá potencionální náhradu za Mohameda Salaha

Mohamed Salah bezpochyby patří mezi nejlepší hráče Premier League všech dob. Hrající legendě Liverpoolu vyprší kontrakt po konci sezony. Salah zatím nenastínil svou budoucnost, ale pokud by přeci jen odešel z Liverpoolu, klub musí najít adekvátní náhradu.

Podle španělského zdroje Fichajes cílí Liverpool na německého reprezentanta, který má zkušenosti s Premier League. Jedná se o Leroye Saného, který hrával za Manchester City, v současnosti obléká dres Bayernu Mnichov. (zdroj: todofichajes.com)

Leroy Sané

Arsenal má náhradní cíl v případě, že by selhal se ziskem Benjamina Šeška

Jestli něco Arsenalu chybí, tak to kvalitní útočník, který by vstřelil 20 a více gólů v Premier League.
I tento faktor hrál hlavní roli v posledních dvou ročnících Premier League, kde chyběl opravdu malý kousíček, aby se radovali hráči Gunners z ligového titulu.

S Arsenalem byla nejčastěji skloňována jména Victor Osimhen, Viktor Gyokeres nebo Benjamin Šeško. V prvním případě odešel Osimhen na hostování do Galatasaray a je dosti možné, že zamíří do Chelsea.

V případě Gyokerese hraje roli velká výstupní klauzule a rozhodnutí samotného hráče zůstat ve Sportingu. Ačkoli se Arsenalu nepodařilo získat Šeška, pevně věří, že příští léto se mu to podaří.
A pokud by nevyšel ani v létě, má náhradní cílMarcuse Thurama. (zdroj: caughtoffside.com)

Marcus Thuram

Má Arsenal důvod k obavám? O Williama Salibu se začaly zajímat další TOP týmy

Obránce William Saliba (23 let) podává skvělé výkony v dresu Gunners. Není divu, že okolo francouzského reprezentanta začal kroužit Real Madrid, který pomalu, ale jistě, začíná vábit hvězdu Arsenalu k sobě do týmu.

Aby toho nebylo málo, přidaly se další zájemci – Bayern Mnichov a PSG.

Pokud Arsenal letos nezíská žádnou trofej, zejména ligovou nebo Ligu mistrů, může se tato obava naplnit a Saliba opustit Emirates Stadium. (zdroj: 90min.com)

William Saliba

Virgil van Dijk chce prodloužit kontrakt v Liverpoolu

Dlouholetý zadák a kapitán Liverpoolu, Virgil van Dijk, si rozmyslel svou budoucnost a chce prodloužit kontrakt u Reds. Údajně by chtěl zůstat na severu Anglie do roku 2026, kdy bude na programu Mistrovství světa ve fotbale 2026.

Budoucnost Virgila a Salaha je zatím stále nejasná, ale vůbec poprvé promluvil Virgil o své budoucnosti. Prodlouží s ním vedení klubu smlouvu? (zdroj: mirror.co.uk)

Virgil van DIjk


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Nejčerstvější zprávy po uzavření přestupového okna

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.