Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Jarrad Branthwaite se zřejmě nestane hráčem Red Devils

Marc Guehi © iconsport.photo

Manchester United se zajímá o Guehiho. Arsenal si nemůže dovolit Osimhena. Opustí Mudryk Chelsea? Graham Potter je na cestě stát se manažerem Leicesteru.

Manchester United ztrácí zájem o Jarrada Branthwaita. Místo něj si vyhlédl posilu v Crystal Palace

Zdálo se, že Manchester United získá posilu do svých obranných řad, kterou tak nutně potřebuje. Příliš mnoho chyb v obraně stálo Red Devils lepší umístění v ligové tabulce.

Dlouho to vypadalo, že získá mladou hvězdu z Evertonu, Jarrada Branthwaiteho, ale nakonec je odradila výše požadované částky.

Místo toho se United bude snažit získat Marca Guehiho z Crystal Palace. Celek z Old Trafford je připraven nabídnout Aarona Wan-Bissaku, který v minulosti oblékal dres Crystal Palace (zdroj: teamtalk.com)

Marc Guehi

Arsenal nemá dostatek financí, aby si mohl dovolit Victora Osimhena

Nigerijský útočník Victor Osimhen je velmi žádané zboží. Nově příchozí manažer Neapole, Antonio Conte, nepočítá s tímto ostrostřelcem.

Zájem o něj měl jak Arsenal, tak Chelsea a další evropské velkokluby. Osimhen si přál přesun do Arsenalu. Ten ale nemá dostatek financí, aby mohl zaplatit výstupní klauzuli ve výši 100 milionů liber. (zdroj: calcionapoli24.it)

Victor Osimhen

Mykhailo Mudryk na odchodu z Chelsea?

Přišel jako ukrajinská hvězda s obrovským potenciálem. Místo toho Mykhailo Mudryk nenaplnil prognózy některých činitelů ukrajinského fotbalu a zdá se, že by mohl opustit Chelsea.

Tato spekulace by se mohla potvrdit, pokud se Chelsea podaří ulovit Michaela Oliseho z Crystal Palace. (zdroj: footballinsider247.com)

Mykhailo Mudryk

Leicester City je blízko k získání renomovaného manažera

Leicester se po roce strávené v Championship opět vrátil do Premier League, ve které nehodlá hrát druhé housle. Klub donedávna ještě startoval v evropských pohárech a před devíti lety překvapivě vyhrál ligový titul.

Enzo Maresca dovedl tým zpátky do nejvyšší soutěže, ale vyslyšel na vábení Chelsea. Před Leicesterem čeká těžká volba, kdo by měl tohoto perspektivního manažera nahradit.

Nakonec se pro Lišky rýsuje zkušený trenér, který v minulosti trénoval právě Chelsea nebo Brighton. Graham Potter může být tím vhodným mužem pro Leicester. (zdroj: thesun.co.uk)

Graham Potter


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: O Xaviho Simonse je enormní zájem v Premier League

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.