Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Kdo by mohl nahradit Guardiolu u Citizens?

Pep Guardiola © iconsport.photo

Kdo nahradí Guardiolu v City, pokud neprodlouží s klubem? Získá Manchester United zajímavou posilu na kraj obrany? A jaká budoucnost je Erlinga Haalanda?

Manchester City má náhradu v případě odchodu Pepa Guardioly

Španělský manažer Manchester City a bezpochyby jedno z největších jmen současnosti – Pep Guardiola – zatím nerozhodl o své budoucnosti v Citizens.

Pokud by se rozhodl Guardiola nakonec opustit Etihad Stadaium, má vedení momentálně nejúspěšnějšího anglického celku posledního desetiletí jasno – hodlá přivést Rubena Amorima ze Sportingu Lisabon.

Guardiolovi končí kontrakt příští léto. Anglickou reprezentaci nepřevezme, zamířil tam Thomas Tuchel. (zdroj: theguardian.com)

Ruben Amorim

Manchester United chce získat hvězdu Bayernu Mnichov

Alphonso Davies patří mezi největší hvězdy Kanady. Ačkoli hraje již několikátou sezonu v Bayernu Mnichov a celkově má za sebou několik sezon mezi muži, stále je velmi mladý (23 let) a má před sebou ještě spoustu let v kariéře.

Mladý Kanaďan byl spojován s odchodem do Realu Madrid. Mohl by nastat šokující přesun, a to do Manchesteru United, který o něj jeví enormní zájem. (zdroj: bbc.com)

Alphonso Davies

Opustí Erling Haaland Manchester City? Zájem o něj je ze španělské La Ligy

Norský ostrostřelec, Erling Haaland, dokazuje i ve svém třetím zahraničním angažmá, že má v sobě potenciál stát se nejlepším světovým útočníkem všech dob. V Manchesteru City načíná svou třetí sezonu a střelecky mu to opět lepí.

Opět se ale vyrojily spekulace o zájmu Barcelony nebo Realu Madrid, které byly velmi četné zejména loňskou sezonu. Pokud by Haaland měl opustit Citizens, bylo by to určitě za rekordní částku.

V případě, že by Barcelona selhala s Haalandem, pokusí se přivést Darwina Nuňeze z Liverpoolu nebo Alexandera Isaka. (zdroj: thesun.co.uk)

Erling Haaland

Angličtí giganti na lovu talentů: Kdo získá Maxima De Cuypera a Samuela Ricciho?

Manchester City, Arsenal a Liverpool soupeří o titul poslední tři roky. Minulá sezona byla velmi těsná, ale přeci jen Guardiolovi svěřenci byli opět úspěšnější než jejich soci.

Všechny tři týmy pravděpodobně svedou souboj i mimo ligové trávníky – zájem mají o dva talentované mladíky. Tím prvním je belgický bek Maxim De Cuyper (23) z Club Bruggy, druhým je italský záložník Samuele Ricci (23) z Turína.

Oba dva byli bedlivě sledováni na posledním vystoupení svých reprezentací. Kdo bude nakonec úspěšnější? (zdroj: 90min.com)

Maxim De Cuyper


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Cole Palmer zpět do Manchesteru City?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.