Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Kdo by mohl zamířit do Premier League?

Xavi Simons © iconsport.photo

Premier League by mohla přivítat nové tváře. Konkrétně se jedná o dvě mladé hvězdy Bundesligy a švédského kanonýr v Portugalsku.

Xavi Simons chce permanentně opustit PSG. Zamíří do anglické Premier League?

Jedenadvacetiletý nizozemský záložník Xavi Simons nestojí o to být nadále hráčem francouzského PSG, se kterým má smlouvu. V současnosti hostuje v německém RB Lipsku již druhou sezonu po sobě.

Jeho odhodlání opustit hlavní město Francie vzbuzuje zájem v řadách anglických gigantů.

O jeho služby se zajímají Liverpool, Manchester United a Manchester City. Aktuální hodnota Simonse je 67 milionů liber. (zdroj: bild.de)

Xavi Simons

Co dokáže přinutit Trenta Alexandera-Arnolda zůstat v Liverpoolu?

Anglický reprezentant a zadák Liverpoolu, který dokáže odehrát i ve středu zálohy, Trent Alexander-Arnold, čelí nejisté budoucnosti. Ještě před pár dny jasně sdělil světu, že by rád pokračoval
v Liverpoolu, nicméně o pár dní později je vše jinak.

Arnoldovi končí smlouva následující léto a o jeho služby se vehementně zajímá Real Madrid. Podle posledních zpráv budou hrát hlavní roli trofeje. Dá se tedy očekávat, že pokud Reds uspějí v této sezoně pod novým manažerem, bude reálný i podpis nové smlouvy. (zdroj: liverpoolecho.co.uk)

Trent Alexander-Arnold

Začíná hon na Viktora Gyokerese. Kdo z anglických gigantů bude nejblíž?

Pokud patří Erling Haaland mezi absolutní špičku, Viktor Gyokeres k ní nemá vůbec daleko. V minulé sezoně si podmanil portugalskou ligu i Evropskou ligu, nyní má na kontě 10 gólů
v 6 zápasech v portugalské lize a premiérový zásah v Lize mistrů.

Neskutečná forma a instinkt zabijáka je přesně to, co potřebuje čtveřice zájemců z Anglie, protože dlouhodobě hledají útočníka, který by dokázal vstřelit alespoň 20 gólů v sezoně, což bezpochyby Gyokeres splňuje.

Mezi dlouhodobé zájemce o Viktora Gyokerese patří Arsenal s Tottenhamem, nově se vkládají do hry také Liverpool a Chelsea. Kdo získá švédského superstřelce s maďarskými kořeny? (zdroj: teamtalk.com)

Viktor Gyokeres

Hodí Liverpool vidle do plánu Realu Madrid? Arne Slot touží po Florianu Wirtzovi

Německo se může pyšnit světovými křídly, kterým je teprve lehce přes 20 let. Hvězda Leverkusenu, Florian Wirtz, válí za Leverkusen i německou fotbalovou reprezentaci. Není divu, že si vysloužil pozornost nejúspěšnějšího evropského klubu – Realu Madrid.

Ale pozor! Dalším zájemcem je Liverpool, který kromě Chiesy nepřivedl žádnou posilu, a i přesto válí Slotův tým v Premier League a smazal také italský AC Milán na jeho hřišti.

Pokud se Liverpoolu podaří získat Wirtze, získá tak super náhradu za zřejmě odcházejícího Mo Salaha. (zdroj: goal.com)

Florian Wirtz


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Opustí Mohamed Salah Liverpool?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.