Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Kdo uloví Raphinhu?

Raphinha © iconsport.photo

Barcelona nepočítá s Raphinhou, který by se mohl vrátit do Premier League. Manchester United chce Andriyho Lunina. Antony může odejít na hostování.

Barcelona je připravena prodat Raphinhu, který by se mohl vrátit do Premier League

Sedmadvacetiletý brazilský křídelník z Barcelony, Raphinha, je na odchodu z klubu. Před přestupem do Barcelony působil v Premier League, v týmu Leeds United.

O hráče dlouhodobě projevovaly zájem přední kluby Premier League, mezi ně patří: Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Manchester United, Newcastle United a Tottenham Hotspur. Barca je ochotna slyšet na nabídky okolo 50 milionů eur. (zdroj: sport.es)

Raphinha

Manchester United zvyšuje úsilí o získání Andriyho Lunina z Realu Madrid

Ukrajinský gólman Andriy Lunin má za sebou zajímavou sezonu. Po zranění Courtouise nahradil belgickou jedničku v Bílém baletu a pomohl týmu k triumfu Ligy mistrů. Po zotavení Belgičana se Lunin stal opět náhradníkem.

Lunin si pohrával s myšlenkou, že by odešel a stal se jedničkou v novém týmu, přičemž mu v týmu garantují, že se dočká svého času po svém výborném záskoku. Na EURO 2024 se mu hrubě nevydařil zápas proti Slovensku.

Manchester United chce dat zapomenout na nejhorší ligový ročník v historii Premier League a chystá se zbavit některých hráčů a přivést nové posily. Na Old Trafford nejsou představitelé klubu spokojeni
s výkonností Andreho Onany, a proto se poohlíží po Luninovi. (zdroj: elnacionalbcn.com)

Andriy Lunin

Manchester United uvolní Antonyho na hostování, pokud se najde zájemce, který by 100% pokryl jeho týdenní mzdu

Antony (24 let) rozhodně nenaplnil očekávání klubu, ani fanoušků poté, co přestoupil před dvěma lety z Ajaxu na Old Trafford. Klub zatím nemá v úmyslu prodat Antonyho, a ruku na srdce, stejně by se nenašel nikdo, kdo by zaplatil částku ve výši 95 milionů eur, za kolik přišel z nizozemského klubu.

Manchesteru stačí, když se najde někdo, kdo by si Antonyho půjčil na hostování – musí však hradit 100% mzdu, která je 70 000 liber týdně. (zdroj: espn.co.uk)

Antony

Leicester podal lákavější nabídku na Matiase Souleho z Juventusu

Po roční odmlce se Leicester vrátil z Championship do Premier League. Bývalý šampion Premier League sice zpátky postoupil mezi elitu, ale přišel o dva klíčové muže. Italský manažer Enzo Maresca odešel do Chelsea, Kierran Dewsbury-Hall jej následoval.

Lišky se pokusí přivést Matiase Souleho (21 let) z Juventusu. Ten má za sebou povedené hostování ve Frosinone, kde hostoval. Ve 36 zápasech se jedenáctkrát prosadil a třikrát asistoval. (zdroj: telegraph.co.uk)

Matias Soule


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Zamíří Trent Alexander-Arnold do Realu Madrid?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.