Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Kontroverzní duo Red Devils na odchodu

Joao Cancelo © iconsport.photo

Jadon Sancho a Mason Greenwood mají zájemce. Jarrod Bowen zůstane ve West Hamu. Citizens nabídlo Joaa Cancela Juventusu a Interu Milán.

Juventus se chystá prodat Federica Chiesu, aby získal finanční prostředky ke koupi Jadona Sancha

Manchester United si může mnout ruce. Po zájmu o Masona Greenwooda by se mohl brzy dočkat
i prodeje druhého potížisty. Juventus se chystá prodat Chiesu, aby získal potřebné finance ke koupi Jadona Sancha.

Pro Turínský klub je výhodnější přivést o dva roky mladšího anglického reprezentanta, který má za sebou úspěšné hostování v Dortmundu. (zdroj: calciomercato.com)

Chiesa – Sancho

West Ham United se nechystá prodat Jarroda Bowena

Éra Davida Moyese ve West Hamu United skončila. Nový španělský manažer Julen Lopetegui má zatraktivnit herní projev Kladivářů.

Útočník Hammers Jarrod Bowen je jedním z klíčových hráčů londýnského celku a klub jej nehodlá prodat, i navzdory zájmu Newcastlu United. Bowenova cena je 50 milionů liber, klub si jej cení na dvojnásobek, ale ani v případě předložení nabídky si chce anglického reprezentanta ponechat. (zdroj: footballinsider247.com)

Jarrod Bowen

O budoucnosti Masona Greenwooda se rozhodne v příštím týdnu

Kontroverzní hráč v kádru Red Devils ví, že jeho budoucnost na Old Trafford je uzavřená. O hráče se zajímají kluby: Atletico Madrid, Barcelona, Juventus, Lazio, Marseille a Valencia – všechny nabídly částku v hodnotě 25 milionů liber.

Mason Greenwood má za sebou 36 zápasů v dresu Getafe, ve kterém vstřelil 10 gólů a na dalších šest asistoval. (zdroj: mirror.co.uk)

Mason Greenwood

Manchester City nabídlo Joaa Cancela Interu a Juventusu

Portugalský zadák Joao Cancelo býval dlouhá léta členem základní sestavy Citizens, dokud nepřišly rozepře mezi ním a manažerem Guardiolou.

Podle španělského manažera byl Joao Cancelo příšerným spoluhráčem, což Portugalec popírá. Následovala různá hostování, naposledy v Barceloně, kde si hráč přál zůstat. Toto přání mu zatím nevyšlo a následoval návrat do Manchesteru.

Zde se dlouho neohřeje, jelikož vedení klubu nabídlo Cancela dvěma italským gigantům – Juventusu a Interu Milán. (zdroj: football-italia.net)

Joao Cancelo


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Ederson na odchodu? Greenwood má zájemce

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.