Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Liverpool údajně nabídl Virgila Atleticu Madrid

Virgil © iconsport.photo

Liverpool se chce zbavit Virgila van Dijka dříve, než mu v klubu vyprší smlouva. Další zajímavé přestupy se rýsují.

Liverpool nabídl Virgila van Dijka Atleticu Madrid

Kloppova éra na Anfieldu skončila. Kromě legendárního manažera možná skončí některé ikony v klubu. Vedení Reds se údajně pokouší nabídnout Virgila van Dijka Atleticu Madrid kvůli obavám, že by se rozhodl zůstat v Liverpoolu, a poté zadarmo odešel.

Potencionální náhradou za nizozemského beka a kapitána by měl být obránce Sportingu Lisabon Goncalo Inacio, který je zároveň považován za největší cíl v přestupovém okně. (zdroj: caughtoffside.com)

Virgil

Dojde na zajímavou výměnu mezi Aston Villou a Chelsea?

Budoucnost Conora Gallaghera v Chelsea není vůbec růžová. Celou zimu se hovořilo o jeho přestupu do Tottenhamu, z kterého nakonec sešlo. Jeden z lepších hráčů Blues by mohl zamířit do Aston Villy a zahrát si Ligu mistrů.

Opačným směrem by mohl poputovat anglický střelec Ollie Watkins. (zdroj: footballinsider247.com)

Gallagher a Watkins

Vrátí se Joao Felix do Premier League? Zájem mají dva kluby

Joao Felix dokončil své hostování v Barceloně a je zpátky v Atleticu Madrid. Zde by nemusel zůstat dlouho, jelikož se o něj zajímají Arsenal s Aston Villou. Pro Felixe by to byl návrat do anglické nejvyšší soutěže, kde v minulosti reprezentoval londýnskou Chelsea.

Felix ve svém angažmá na Stamford Bridge upozornil spíše vtipným pokusem o vyslovení intra videohry FIFA, než fotbalovým umem. V Premier League se prosadil pouze čtyřikrát ze šestnácti zápasů, co by ale za tato čísla dali Antony nebo Mudryk.

Čtyřiadvacetiletý hráč má v současnosti tržní hodnotu okolo 30 milionů eur. Předpokládá se, že Atletico nebude chtít hráče posílat na hostování, ale bude se zajímat spíše o jeho prodej. Dojde na návrat do Premier League? (zdroj: record.pt)

Joao Felix

Newcastle United pokukuje po Gnabrym, který čelí nejisté budoucnosti v Bayernu Mnichov

Serge Gnabry začínal s velkým fotbalem v Arsenalu, kde se nedokázal prosadit. Po několika letech strávených na Britských ostrovech se vrátil do Německa, kde začal zářit. Nejprve v dresu Werder Brémy, poté v Hoffenheimu. Jeho výkonů si všiml Bayern Mnichov, kam se stěhoval.

Svou vysokou produktivitu si hráč zachoval. Minulou sezonu jeho forma klesla, což bylo zapříčiněno i četnými zraněními.

Po příchodu Oliseho do Bayernu to vypadá, že Gnabry nemá jistou budoucnost, což zvětřil Newcastle United. Zamíří tento šikovný křídelník zpátky do Anglie? (zdroj: mirror.co.uk)

Serge Gnabry


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Arsenal je blízko k zisku dvou posil. O Olma je zájem

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.