Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Londýn ve víru přestupů, o koho mají celky zájem?

Miguel Gutierrez © iconsport.photo

Současné přestupové spekulace se týkají především týmů z Londýna. Arsenal nutně potřebuje získat útočníka, stejně tak Tottenham. Opustit kabinu Gunners by však mohl Ramsdale.

Arsenal vyzve Manchester United v závodě o získání Miguela Gutierreza

Trápící se Manchester United hledá alternativy na posílení celého kádru. Po sezóně skončí někteří hráči, a zejména obrana zůstane ochuzená. Odchovanec Realu Madrid, Miguel Gutierrez, který se v hlavním týmu neprosadil, zamířil předchozí sezónu do Girony, která zažívá sezónu snů.

Tento 22letý levý obránce umí zahrát i na levé záloze. Manchester má ale problém, neboť Arsenal vyjádřil zájem o jeho získání, a bude velice zajímavé, kdo mladého Španěla nakonec získá. (zdroj: Fichajes.net)


Který z útočníků posílí Gunners?

Kanonýři v letošní sezóně šlapou jako hodinky. Jedinou krizí si prošli po Vánocích, kdy ztratili body v několika zápasech. Nyní je tým Mikela Artety opět ve výborné formě. Jediné, co týmu schází, je produktivní útočník, který by v sezóně nasázel minimálně dvacet gólů.

Arsenal si dlouhodobě přeje získat Ivana Toneyho, Dominica Solankeho nebo Viktora Gyokerese. Právě poslední jmenovaný, mladý Švéd s maďarskými kořeny, si před sezónou vystřílel dvěma povedenými sezóny v Coventry přestup do Sportingu Lisabon.

25letý útočník vstřelil 32 gólů, na 11 přihrával, a to v 35 zápasech. Získá Arsenal vytouženého útočníka nebo přestoupí do Chelsea, která má o střelce rovněž zájem? (zdroj: skysports.com)


AC Milán zřejmě podá nabídku na Aarona Ramsdalea

Předchozí dvě sezóny měl Aaron Ramsdale neotřesitelnou pozici jedničky v týmu Gunners. Po příchodu Davida Rayi se situace anglického reprezentanta změnila. Šanci v této sezóně dostává především Raya, který zatím nepodává výkony, jako v Brentfordu, ale i tak dostává přednost před Ramsdalem.

Aaron Ramsdale pochopitelně nemůže být spokojený se svým herním vytížením a není vyloučený jeho přesun. Nedávno o jeho služby projevily zájem některé kluby z Premier League, nyní i AC Milán, který nejspíše přijde o Mikea Maignana. (zdroj: 90min.com)


Tottenham sleduje produktivního střelce z Cercle Bruggy

Tottenham je dalším londýnským celkem, který má problém s produktivitou útočníků. Brazilský útočník Richarlison vstřelil v Premier League 10 gólů, Son 13, ale ten hraje na křídle. Nikdo jiný se čísly nepřibližuje těmto dvěma borcům.

Po odchodu Harryho Kanea Spurs cítí, že jim chybí góly. Skauty zaujalo jméno Kevin Denkey. 23letý reprezentant Toga řádí v této sezóně v dresu Cercle Bruggy. Během 27 zápasů dokázal vstřelit 23 gólů a zapůsobil na skauty Spurs, přičemž zájemců má ale více. (zdroj: goal.com)


Zdroj: goal.com, fichajes.net, 90min.com, skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.