Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester City je blízko k angažování Daniho Olma

Mistr Evropy – Dani Olmo © iconsport.photo

Manchester City je o krok blíže k získání Daniho Olma. Jarrad Branthwaite chce do Manchesteru. Emlie Smith Rowe je jednou nohou ve Fulhamu.

Manchester City podal konkrétní nabídku na Daniho Olma

Odchovanec Barcelony, který se neprosadil v katalánském celku, nyní září v RB Lipsku a byl ústřední postavou Španělska na EURO 2024. Dani Olmo zvolil netradiční cestu. když jako teenager opustil Barcelonu a zamířil do chorvatského Dinama Záhřeb, kde dostal potřebné herní vytížení a praxi.

Následoval přestup do Bundesligy – začal dominovat. Po prvních sezonách neměl o zájemce nouzi – nyní se těší zájmu předních velkoklubů z Evropy. Kromě Citizens o hráče usilují Barcelona a Bayern Mnichov. Kam povedou kroky šestadvacetiletého záložníka? (zdroj: footmercato.net)

Dani Olmo

Jarrad Branthwaite odmítl podepsat novou smlouvu v Evertonu

Dvaadvacetiletý obránce Evertonu Jarrad Branthwaite učinil rozhodující krok v jeho budoucnosti. Klub mu nabídl novou smlouvu, kterou hráč odmítl. Místo toho si přeje, aby přestoupil do Manchesteru United, kde by mohl vydělávat 160 tisíc liber týdně.

Zájem Red Devils o Branthwaitea je dlouhodobý; jeho přesun do Manchesteru byl komplikovaný také kvůli finančním pravidlům. Mezitím United přivedli Lenyho Yora. Pokud se jim podaří přivést ještě Jarrada Branthwaitea, bude jejich obrana velmi kvalitní. (zdroj: dailymail.co.uk)

Jarrad Branthwaite

Emile Smith Rowe je blízko k tomu, aby opustil Arsenal

Třiadvacetiletý záložník Arsenalu měl slibně rozjetou kariéru v Arsenalu. Rowe vyletěl jako kometa společně s Bukayou Sakou, výkonnost si nedokázal udržet.

Rowe vypadl ze základní sestavy a nastupoval coby střídající hráč. Mezitím vzrostla výkonnost Martinelliho, a Rowe byl odstrčen na vedlejší kolej.

Nyní se zdá, že se mladý záložník dočká přesunu z Arsenalu. Nemusí chodit daleko, jeho novým klubem by se měl stát další londýnský klub – Fulham (zdroj: theguardian.com)

Emile Smith Rowe

Chelsea chystá s Realem Madrid zajímavou brankářskou výměnu

Pryč jsou doby, kdy Chelsea měla v bráně jistoty. Ať už to byl Petr Čech nebo Thibaut Courtois, nyní má Chelsea problém na této pozici. Ani tehdejší nejdražší posila v historii na brankářské pozici nedodala Chelsea vytoužený výsledek.

Kepa Arrizabalaga by mohl zůstat v Realu Madrid permanentně (hráč tam hostoval z Chelsea)
a opačným směrem by měl putovat ukrajinský gólman Andriy Lunin. (zdroj: as.com)

Kepa Arrizabalaga a Andriy Lunin


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Manchester City se připravuje na ztrátu dvou klíčových hráčů

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.