Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester City má náhradu za zraněného Rodriho

Martin Zubimendi © iconsport.photo

Guardiola má náhradu za zraněného Rodriho. Kdo nahradí Erika ten Haga v případě vyhazovu? O kterou nizozemskou hvězdu se zajímají giganti Premier League?

Manchester City má vyhlídnutou náhradu za zraněného Rodriho

Předminulý víkend jsme byli svědky vyhroceného klání gigantů. Dva nejúspěšnější týmy Premier League posledních dvou sezon se střetly proti sobě a zápas skončil remízou. Zápas ovlivnilo hned několik situací, včetně zranění Rodriho.

Pro Rodriho s velkou pravděpodobností skončila sezona, takže Citizens jsou nuceni hledat náhradu. Guardiola hodlá přivést do svého týmu dalšího Španěla – Martina Zubimendiho, který byl v hledáčku Arsenalu.

Pokud se obě strany dohodnou, přestup by mohl být vyřešen již v lednovém přestupovém okně. (zdroj: footballinsider247.com)

Martin Zubimendi

Manchester United zvažuje angažování bývalého manažera Juventusu

Další sezona Erika ten Haga na lavičce Manchesteru United je ve znamení otazníku. Výkony Red Devils jsou velkým špatným, i přestože disponuje nejsilnější sestavou za poslední roky.

Předvedená hra pod Erikem ten Haga postrádá jakoukoliv tvář a poslední domácí prohra proti Tottenhamu (0:3) pobouřila nejen fanoušky, ale také vedení.

Erik ten Hag nyní bude čelit dvěma těžkým venkovním zápasům: Portu v rámci Evropské ligy a Aston Ville. Dá se předpokládat, že pokud přijde zaváhání, větev pod Erikem ten Hagem velmi brzy spadne.

Spekulací, kdo se stane náhradníkem, bylo a je opravdu hodně, poslední zprávy hovoří o Massimilianovi Allegrim, který v minulosti vedl Juventus. (zdroj: caughtoffside.com)

Massimiliano Allegri

Blíží se konec jedné velké éry – Salah s Alissonem pravděpodobně opustí Liverpool

V případě Mohameda Salaha se jedná o téměř hotovou věc – jeho kontrakt by měl údajně konkurovat Cristianovi Ronaldovi. O Alissona se rovněž zajímají kluby ze Saudi Pro League.

Bayern Mnichov řeší podobný problém, respektive konec kariéry Manuela Neuera se blíží, a právě proto Liverpool pečlivě sleduje vývoj okolo Alissona, o kterého má případný zájem získat ho jako plnohodnotnou náhradu za Neuera. (zdroj: thesun.co.uk)

Mo Salah a Alisson

Kdo získá záložníka PSV, Joeyho Veermana?

Pětadvacetiletý nizozemský záložník Joey Veerman podává stabilní výkony na vysoké úrovni v dresu PSV, což vyvolalo enormní zájem v řadách TOP celků anglické Premier League.

Konkrétně se jedná o Liverpool, Arsenal a Newcastle. Pokud ale bude Nizozemec pokračovat v nastoleném tempu, dá se očekávat, že se seznam zájemců rozšíří. (zdroj: givemesport.com)

Joey Veerman


Přečtěte si také: Chelsea pokukuje po hvězdě Leverkusenu. Jejím cílem je Boniface

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.